AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Hugo Camps over Eddy Merckx: "50 jaar geleden was hij een jonge god, vandaag is hij een doorvoede leermeester met relatief gezag. Maar wat een mooie man"

2 reacties

 • Filip Desmedt

  5 jaar geleden
  Wie wil er in godsnaam gaan kijken naar een koers waar een doping zondaar ongestraft mag aan deelnemen !! Schors Froome !! Anders zou er wel eens een grote leegte kunnen ontstaan ipv de voorziene en gehoopte feestdrukte . Met een leugenaar aan de start , door de UCI beschermd omwille van het geld , is de Tour deze keer zijn geloofwaardigheid volledig kwijt !!!
 • François Caspeele

  5 jaar geleden
  Dan waren er nog heen controles op doping
 1. Topfavoriet Tadej Pogacar weet na vorig jaar dat hij de perfecte finale zal moeten rijden: “Milaan-Sanremo accepteert geen foutjes”
  PREMIUM
  2

  Topfavo­riet Tadej Pogacar weet na vorig jaar dat hij de perfecte finale zal moeten rijden: “Mil­aan-Sanremo accepteert geen foutjes”

  Van God los, koerst Tadej Pogacar tegenwoordig. Er is niemand in de kosmos die zo hard rijdt als hij. Toch zal het nummer één van de wereld, in Milaan-Sanremo (live op VTM), de perfecte finale moeten afwerken. Anders wordt het zonde van de tijd. “In pakweg Luik-Bastenaken-Luik win je automatisch als je de beste bent. In Milaan-Sanremo is dat geen garantie.”