AFP
Volledig scherm
© AFP

Hoe Evenepoel zich liet rollen door Roglic: “Dat was niet de slimste aanval in mijn leven”

Primoz Roglic is geen eitje en de Giro wordt geen walk-over voor Remco Evenepoel. De Sloveen en de Belgische wereldkampioen rijden deze week in de Ronde van Catalonië een soort Giro Light. Evenepoel deed een gooi naar de eindzege, maar miskeek zich op Lo Port op een onderkoelde en ijzersterke Roglic.

5 reacties

 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Remco fietst al ruim 6 jaar en durft tenminste aan te vallen ipv dat kruimelwerk van Jumbo om op de laatste 50m de sprint in te zetten, in de Giro net als de Vuelta is Primoz kansloos omdat Jumbo amper vrienden heeft en Remco in de chrono alles aan gort rijdt. Gelukkig heeft Primoz een nog in de schoot geworpen Tireno met een handvol seconden als wieltjeszuiger..wees er maar blij mee.
 • Erik Spies

  2 maanden geleden
  Driemaal is scheepsrecht, jammergenoeg nu in het verliezen. Hopelijk wilt hij luisteren naar mensen die nooit zo goed waren als hij is maar wel een pak meer koersverstand hebben ... misschien een gevolg van zo laat te beginnen met wielrennen. Als hij goede raad aanneemt komt het zeker goed.
 • Andy Van Daare

  2 maanden geleden
  Remco is beter dan vele andere toppers als hij zijn kopje erbij kan houden en niet overmoedig word. Doseren, beetje verstand gebruiken en werken aan tekortkomingen, dan gaat er weinig te stoppen zijn aan deze jongeling.
 • Liliane Wuyts

  2 maanden geleden
  Drie weken giro tegen deze Roglic? Ik vrees dat hij het mag vergeten.
 • GINO B'HERCK

  2 maanden geleden
  Remco moet nog veel leren.hij behoort tot de top,maar mag niet overmoedig worden.bijleren is de boodschap.de benen heeft hij al .