Op weg naar l'Alpe d'Huez kreeg Wout van Aert al een voorsmaakje van de supportersgekte die hem in Roeselare en Herentals te wachten staat.
Volledig scherm
PREMIUM
Op weg naar l'Alpe d'Huez kreeg Wout van Aert al een voorsmaakje van de supportersgekte die hem in Roeselare en Herentals te wachten staat. © Photo News

Hoe de natourcriteriums de Grote-Wout-van-Aert-Show worden: “Nu wél tijd voor babbeltje en foto met de fans”

35.000 toeschouwers verwachten ze in Roeselare en minstens evenveel donderdag in Herentals. Misschien wel 40.000. En nee, niet voor een groot muziekfestival. Wel voor één wielrenner: Wout van Aert. “Hij was al de superster van het peloton, en de Tour heeft er nóg een laag bovenop gelegd.” Of hoe de wondere wereld van de natourcriteriums de Grote-Wout-van-Aert-Show wordt.

10 reacties

 • Johan Maddens

  4 maanden geleden
  Wat een menigte in Roeselare en wat een gejuich en geroep naar Wout van Aert in de voorstelling . Na Merckx , de Vlaeminck , Maertens heb ik het wielrennen een beetje minder gevolgd , en nu met Wout ben ik weer helemaal mee , wat een coureur ! Zowel op de fiets als er naast en neemt tijd voor zijn fans , geweldig !
 • Dany Herman

  4 maanden geleden
  Zou toch wel wat overhouden voor SanSebastian van zaterdag
 • Felix Strackx

  4 maanden geleden
  Ik zou ook wel graag eens gaan zien, maar zo'n mensenmassa vind ik toch van het goede teveel.
 • HUS JOZEF

  4 maanden geleden
  Voor dat prijzengeld wil ik ook wel eens terug een mondmasker opzetten .
 • Johan hendrickx

  4 maanden geleden
  In vergelijking met topvoetballers verdienen topwielrenners maar een habbekrats dus, is het niet meer dan normaal dat ze centen bij verdienen als het kan. En binnen een jaar of tien zijn de huidige azijnpissers aan't zagen van 'hadden we zo nog maar eens een renner'..