De Vreese en Naesen.
Volledig scherm
De Vreese en Naesen. © Instagram en PN

“Het zotste wat ik ooit heb gehoord”: Naesen bewondert straffe rit op de rollen van De Vreese, die hem weer uitdaagt

WielrennenOnder het motto: dat kan beter. Als reactie op de monstertocht van Oliver Naessen, trainde collega-renner Laurens De Vreese liefst elf uur lang... op de rollen. “Dat is het zotste wat ik ooit gehoord heb”, erkende Naesen zijn meerdere op Radio 1. De renner van AG2R keek ook vooruit. “Als Marc Van Ranst zegt dat deze epidemie nog tien weken zal duren, kan ik dat enkel maar aannemen. We moeten ons gezond verstand gebruiken.” 

0 reacties

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Mathieu van der Poel vanavond nog naar kinesist na val in Boom: “Ik heb me toch flink bezeerd”, Tom Pidcock juicht na solo
  Play
  Veldrijden
  32

  Mathieu van der Poel vanavond nog naar kinesist na val in Boom: “Ik heb me toch flink bezeerd”, Tom Pidcock juicht na solo

  Tom Pidcock heeft met de Superprestigecross in Boom zijn tweede zege als wereldkampioen geboekt. De Brit herstelde wonderwel van een valpartij met Mathieu van der Poel, die wel nog een sterke inhaalrace reed en vanavond langsgaat bij de kinesist. Morgen krijgt de Nederlander in Antwerpen kans op revanche, en dan komt ook Wout van Aert erbij.