“Het zal beter moeten bij Quick.Step”: Wuyts & Boonen bespreken in onze wielerpodcast waarom de Wolfpack op zijn hoede moet zijn

wielrennenNa een interessant openingsweekend worden de pijnpunten van verschillende ploegen al meteen duidelijk. In onze wielerpodcast ‘Wuyts & Boonen’ bespreekt host Stijn Vlaeminck ze met Michel Wuyts en Tom Boonen. “Quick.Step-Alpha Vinyl zal terug met een vast format moeten gaan koersen. Dat hebben ze op dit moment nog niet gehad.”

13 reacties

 • Dirk Verstraete

  1 jaar geleden
  Ik denk oprecht dat ze bij de sporza redactie blij zijn dat ze van deze betweter van af zijn. Als je tussen de regels leest op twitter denk ik dat ik er niet ver naast zit.
 • Patrick Vyncke

  1 jaar geleden
  Wuyts was steeds PR-man voor QS. Mantra "waar is Alaphillippe".
 • Antoine Van De Velde

  1 jaar geleden
  Wout eindigt al twee jaar op rij in de top drie van de UCI ranking. En de kans dat dit hem gaat herhalen is heel groot, Wout is gewoon een uitzonderlijk veelzijdig renner, die qua regelmaat amper zijn gelijke kent.
 • Peeters Francis

  1 jaar geleden
  We maken de optelsom eind oktober. Nu leven er veel commentaren en fans op wolken omdat WvA zaterdag de omloop gewonnen heeft. Boonen en Wuyts zijn 2 normale analisten die draaien als de wind.
 • Patrick De Maeyer

  1 jaar geleden
  Als de wolfpack niet goed presteert dan zijn de kritikasters van de partij ben enorm blij dat Wuyts niet meer naast José zit krijgen nu veel beter komentaar was beter dat hij op pensioen bleef Wuyts