“Het wordt zondag nog spannender dan we al dachten”: bekijk of beluister hier de volledige aflevering van HLN SPORTCAST

1 reactie

 • pierre samaey

  1 jaar geleden
  Toen hij het contract ondertekende heb ik direct geschreven sat dit dom was van lotto. Nog 3 jaar top niveaus dat kan niet meer want was al aan het minder presteren bezig. Respect voor Gilbert maar stom van lotto.
 1. “Een afwezigheid die vragen oproept”: niet-selectie van “trieste” Alaphilippe beroert Franse kranten, ook Tourbaas geeft z’n mening
  Play
  Tour de France
  7

  “Een afwezig­heid die vragen oproept”: niet-selectie van “trieste” Alaphilip­pe beroert Franse kranten, ook Tourbaas geeft z’n mening

  Julian Alaphilippe zal de Franse wielerfans de komende weken niet in vervoering kunnen brengen tijdens de Tour. Bij heel wat Franse kranten is de niet-selectie van de wereldkampioen voorpaginanieuws. Zelfs Tourbaas Christian Prudhomme deed er al z'n zegje over. Alaphilippe zelf is “teleurgesteld en triest”, maar zegt ook dat hij de keuze van de ploeg begrijpt.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.