Tim Wellens.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Wellens. © Photo News

Het stormt bij Lotto-Soudal (bis): rechterhand van Lelangue neemt ontslag, Wellens aast op vertrek

WielrennenThomas De Gendt bezorgde Lotto-Soudal zaterdag een Giro-delirium, maar intern stormt het bij de Belgische ploeg. Operations & Administration Manager, Valerie D’Haeze, heeft ontslag genomen. In 2019 werd ze door CEO John Lelangue nog gepromoveerd tot zijn rechterhand. Daarnaast wil Tim Wellens vertrekken.

25 reacties

 • jan boden

  3 maanden geleden
  Lotto zou beter uit het wielrennen stappen, ze hebben daar totaal niets te zoeken.
 • Jean Keulemans

  3 maanden geleden
  Haeck zegt, zolang we de TOUR maar kunnen rijden. Kent die man wel iets van wielrennen, er zijn wel twee Begische World tour ploegen bij gekomen. Wanty Gobert is moeten thuis blijven omdat anders ASO twee Franse ploegen moest laten vallen. Zij gaan zeker geen vier Belgische ploegen toelaten om een Frans team meer uit te sluiten. Droom maar verder Haeck.
 • Gino Denil

  3 maanden geleden
  't ja. In het UCI klassement 2022 over eendaagse wedstrijden staat Tim Wellens op plaats 66. Met 100 UCI punten minder dan Amaury Capiot. Tot nu toe niet echt een geslaagd seizoen voor een renner met zijn ambities.
 • Marc Suy

  3 maanden geleden
  Wellens,Gilbert,Degenkolb….. prestaties van de laatste jaren 0,0 met die hun jaarlonen hadden ze veel betere,jongere en getalenteerde renners kunnen aantrekken die wel prijs rijden en Uci punten pakken en zaten ze nu niet in de miserie !
 • Pieter Verhulst

  3 maanden geleden
  Lotto steunt goede doelen. Dus ook een wielerploeg anders zaten die renners zonder job. In plaats van sociaal nuttige organisaties re steunen.
 1. Nog één dag om kans te maken op 5.000 euro: speel mee met de Gouden Vuelta en win talloze prijzen
  Gouden Vuelta
  24

  Nog één dag om kans te maken op 5.000 euro: speel mee met de Gouden Vuelta en win talloze prijzen

  Morgen gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlandse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.