AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Het maakt Wouts zege enkel straffer: zelfs zonder op maat gemaakt pak reed Van Aert iedereen naar huis

Parijs-NiceZelfs met die verplichte groene trui knalde Wout van Aert (27) in Parijs-Nice iedereen naar huis. “Ik ben gesjareld”, zei hij gisteren tussen lachen en huilen in over zijn aerodynamisch nadeel. En Victor Campenaerts - toch een kenner - schatte in dat Van Aert zonder zijn op maat gemaakt tijdritpak over dertien kilometer zo'n vijf seconden zou verliezen. Het maakt Wouts zege enkel straffer. 

17 reacties

 • Marika Peeters

  4 maanden geleden
  Als beste allrounder ter wereld? De renner die in deze Tirreno, in 5 ritten die hij met de vingers in de neus kon winnen, vrijgeleide kreeg voor eigen winst? en er slechts 1tje van kon winnen. In de 2 ritten dat hij de taak had om Roglic aan de eindzege te helpen? tja, daar zei hij:" mij niet bellen hoor, ga me niet moe maken, laat het knechten maar over aan Dennis en Kruijswijk, want kom anders tekort in "mijn grote doelen". Onbetwist wereldfenomeen en allrounder is Pogacar.
 • peter De ridder

  4 maanden geleden
  Er is geen betere allround renner op deze planeet dan Wout. Wat zou dat geworden zijn zonder dat accident en opnieuw beginnen van 0? Als jonge kerel ne creme van ne gast ! Voor mij de beste belgische renner van de laatste 4 jaar ! andere belgische renners kunnen enkel maar dromen van zijn palmares dat wellicht nog veel groter gaat worden nu hij niet alles meer mee doet. Van aevermaet en phillipe gilbert komen enigzins in zijn buurt. Remco en Cian gaan ook nog groeien, die hun tijd komt nog wel.
 • Stefan Straetmans

  4 maanden geleden
  Goede renner maar zoals zowat alles in België wel wat overroepen. Hij gaat wel Parijs-Nice niet winnen hè. Of is dat een detail? Pogacar beziggezien? Ik had het liever anders gezien maar die is gewoon nog een klasse of 2 beter.
 • Mieke Ponet

  4 maanden geleden
  Helemaal niet zijn terrein die tijdrit maar als hij zijn zinnen op iets zet kan zelfs Rogic hem niet kloppen.
 • Wouter Van de Walle

  4 maanden geleden
  Wat een heerlijke renner toch