VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

“Het is stom om te zeggen, maar het ging gewoon vanzelf”: bekijk de tweede aflevering van de exclusieve docu ‘Wout, waar een wil is’

WielrennenSprinten, tijdrijden, klimmen... Is er iets waar Wout van Aert (25) de voorbije weken niét in schitterde? In de Dauphiné en Tour kroonde hij zich tot de beste renner van het moment. Hier herbeleeft u het allemaal met exclusieve beelden uit onze docureeks ‘Wout, waar een wil is’.

6 reacties

 • Carina Holemans

  1 jaar geleden
  Wout is echt de top , doe zo verder .
 • Roger Deprez

  1 jaar geleden
  Sagan aan de pers, ik verwacht van Wout zijn verontschuldiging, de dader verwacht van het slachtoffer(Wout) zijn verontschuldiging, wat een arrogantie van iemand die over zijn hoogte punt heen is als renner en het moet hebben van onsportieve streken maar het is niet de eerste keer. Sagan heeft veel geluk dat Wout een goed opgevoede man is, bij vele andere renner was het na de aankomst dikke boel. De straf die Sagan kreeg is om te lachen want op die manier krijgt men het probleem NOOIT opgelost.
 • annie laureys

  1 jaar geleden
  het zou top zijn dat hij in Parijs de sprint wind , hopelijk help zijn team
 • Francine Verbeeck

  1 jaar geleden
  Topkerel!
 • Francis Nagels

  1 jaar geleden
  Het word tijd dat de kopman en helpers ook eens iets voor wout doen als hij de rit kan winnen ! Of is dit teveel gevraagd ? Zo een renner mag nooit knechten !
 1. Dubbel feest voor Johan Museeuw, die 56 wordt en exact 25 jaar geleden wereldkampioen werd: “Lugano is altijd het eerste dat de mensen vernoemen”
  Play
  Wielrennen
  7

  Dubbel feest voor Johan Museeuw, die 56 wordt en exact 25 jaar geleden wereldkam­pi­oen werd: “Lugano is altijd het eerste dat de mensen vernoemen”

  Johan Museeuw viert vandaag een dubbele verjaardag. Hij wordt 56 en het is tegelijk 25 jaar geleden dat hij wereldkampioen werd. Lugano 1996 zal voor hem altijd bijzonder blijven. “Het is altijd het eerste dat de mensen vernoemen”, zegt hij. “Het gaat altijd eerst over het feit dat ik wereldkampioen ben geworden, pas daarna gaat het over mijn drie overwinningen in de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix.”