Henri Vandenabeele.
Volledig scherm
Henri Vandenabeele. © Team DSM

Henri Vandenabeele, de laatst overgebleven Belg bij Team DSM: “Ik ben tevreden, ik zit hier goed”

WielrennenVan Wilder weg, Benoot weg. En dus is Henri Vandenabeele de ‘Last Belgian Standing’ bij Team DSM. “Ik vind het jammer, want ik had een prima band met hen.”

2 reacties

 • peter De ridder

  1 maand geleden
  Neem vooral je tijd en geef jezelf de kans om te groeien. Er is er maar 1 die jou lichaam kan voelen... Ik ben vooral blij dat er na Evenepoel nog een klasrijk ronderenner opstaat. Wij belgen worden nogal verwent , nu met Wout en Evenepoel die ook nog maar 21 is en de pannen van het dak rijd. We hebben lang moeten wachten op jullie drietjes. ola ola dan vergeet ik nog Cian waar ik ook enorm naar uitkijk om die te zien koersen. Maar het is goed dat die zijn tijd neemt om door te groeien ...
 • marc lenaerts

  1 maand geleden
  Sucses gast
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.