Remco Evenepoel naast Siebe Roesems, de zoon van ex-prof Bert.
Volledig scherm
Remco Evenepoel naast Siebe Roesems, de zoon van ex-prof Bert. © Instagram Wilfried Peeters

Handen in de lucht: Remco Evenepoel bedwingt eerste zware klim sinds horrorcrash

WielrennenRemco Evenepoel bereidt zich in Spanje voor op het nieuwe wielerseizoen. Vandaag beklom het 20-jarige supertalent zijn eerste stevige helling sinds zijn zware crash in de Ronde van Lombardije.

2 reacties

 • Jeroen Carrein

  8 maanden geleden
  Hopelijk kan hij terug 100% zijn oude niveau kan halen...
 • urbain schotte

  8 maanden geleden
  Heerlijke jonge mens ! Verwaandheid is hem vreemd. Staat met beide voeten op de grond, figuurlijk gesproken dan, want letterlijk zou het niet vooruitgaan (lol). Het ga je goed CHAMP !
 1. Straffe kost: wonderboy Pidcock verovert solo goud in het mountainbike, Van der Poel naar ziekenhuis na zware val
  Play
  Olympische Spelen
  107

  Straffe kost: wonderboy Pidcock verovert solo goud in het mountainbi­ke, Van der Poel naar ziekenhuis na zware val

  Een wonderdag voor de ene, een rampdag voor de andere. Een straffe Tom Pidcock veroverde twee maanden na zijn sleutelbeenbreuk goud in het mountainbike op de Olympische Spelen. De 21-jarige Brit voerde halfweg het tempo op en kwam solo over de meet. De olympische droom van Mathieu van der Poel spatte al snel uit elkaar. De topfavoriet viel hard en stapte nog voor het einde mankend van de fiets. Onze landgenoot Jens Schuermans werd 18de.
 2. Mooi gebaar: emotionele papa Evenepoel overhandigt cheque aan voorzitter van Luikse supportersclub die alles verloor bij overstromingen
  Play
  Olympische Spelen
  4

  Mooi gebaar: emotionele papa Evenepoel overhan­digt cheque aan voorzitter van Luikse supporters­club die alles verloor bij overstro­min­gen

  Een emotioneel moment deze ochtend in het kamp van Remco Evenepoel. Zijn familie en fans zamelden geld in ten voordele van de voorzitter van een supportersclub uit Luik. “Iedereen weet wat er deze week in Luik gebeurd is”, vertelde papa Patrick. “We hebben iemand van de supportersclub uit Luik, een bestuurslid, die alles kwijt is. Het bedrag dat jullie hebben ingezameld, schenken we integraal aan René. Een bedrag van 5.000 euro.”