Gretige Mathieu van der Poel duikt met ambitie het veld in: “Als ik start, is het om te winnen”

VeldrijdenZijn pronostiek voor Nederland-Ecuador is 3-1 en hij ziet zijn vaderland verder doorstoten dan België op het WK. Mathieu van der Poel had ook gewichtige zaken te vertellen voor de start van zijn cross-winter: over zijn rug, het mentale front na het hotel-incident in Australië en zijn honger. “Ik was vragende partij om nu al te beginnen.”

16 reacties

 • rudiger lampaert

  2 weken geleden
  Wereldrenner,Top,,en al die andere negatieve commentaar hier is van géén belang,,Mathieu en co,kunnen ook Problemen hebben net als iedereen.!,
 • Jeannine Vervoort

  2 weken geleden
  Veel succes gewenst met jou mooie wedstrijden die je gaat crossen Veel succes gewenst van een vurige supporter van jou en je broer David
 • wim rooyakkers

  2 weken geleden
  Of Mathieu nu wint,of 2e of 5e wordt,ben al blij dat hij weer mee doet.en dan nog met Wout,en een mooie cross is dan het resultaat.hopelijk kunnen ze dan nog op forse tegenstand rekenen van de overige toppers.
 • Michel Emsens

  2 weken geleden
  Is met verschillende lengtes voorsprong dat beste renner die er is.
 • bernard vermeulen

  2 weken geleden
  Net een heel oude man, die ziet er niet meer uit, en al twee excuses klaar, startplaats en rug, wel dan moet je niet meer mountainbiken toch, het kleinste kind weet dat, ook ik leef jaren met rugproblemen maar ik veranderde van job om door te gaan, wil je dat niet dan moet je daar niet telkens op terugkomen, het is jou keuze toch .