BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Greg Van Avermaet zoekt al maanden vergeefs naar goede vorm: “Misschien was vaccin nefast voor conditie”

Wielrennen15 september, dan zal het precies twee jaar geleden zijn dat Greg Van Avermaet zijn laatste koers won. De GP Cycliste de Montréal was dat, in Canada. Van Avermaet wil nog wel, maar lukken doet het niet meer. En daar maakt hij zich zorgen om.

28 reacties

 • geert Verschelde

  2 jaar geleden
  Ik vrees dat het vaccin bij een deel mensen toch tot een zekere vermoeidheid leidt. Heel wat mensen voelen geen verschil van voor de vaccinatie en na de vaccinatie. Anderen echter voelen zich rapper moe na hun vaccinatie, wanneer ze zware inspanningen doen. Mijn jongste zoon en een deel van zij vrienden beweren dat ook. Ook ik stel mij de vraag of het de vaccinatie is of de jaren of de extra kilo's. Die extra kilo's vlogen er vroeger toch snel af bij veel fietsen, nu lukt dat moeilijker.
 • Thomas Bruyninckx

  2 jaar geleden
  Die gaat niet meer komen die goede vorm. En wat is goed trouwens? Goed is niet genoeg om te winnen tegen de toppers van nu. Hij heeft een prachtige carrière gehad maar moet nu beseffen dat hij over zijn top heen is.
 • Antoine Van De Velde

  2 jaar geleden
  Greg heeft veruit het mooiste palmares van zijn lichting. 7 WT klassiekers, 6 ritten koersen , Olympisch goud, twee ritten Tour plus tien dagen geel. Negen keer top tien in de Ronde VV ondanks drie keer uitgeschakeld door brute pech.
 • guy raeymakers

  2 jaar geleden
  Greg je bent nu 36 eenmaal gaat het beste ervan af zijn vrees ik.
 • Paul deyaert

  2 jaar geleden
  Was goede renner maar vooral door pers opgehemeld Olympisch kampioen en roubaix waren grootste uitschieters maar nooit kampioen van België bij profs zie boek van rik seys en vergelijk palmares met anderen uit Belgische wielergeschiedenis is dus middenmotter
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.