Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Greg Van Avermaet als kopman naar EK: “Het parcours in Bretagne moet me liggen”

WielrennenGreg Van Avermaet rijdt op woensdag 26 augustus, mooi tussen de Ronde van Wallonië (16-19/8) en de Tour (29/8-20/9) in, het Europees kampioenschap op de weg in Plouay. Van Avermaet zal er door bondscoach Rik Verbrugghe uitgespeeld worden als (één van de) kopman(nen). 

19 reacties

 • Jan De Vos

  10 maanden geleden
  zijn beste jaren zijn voorbij, en hij heeft geen ploeg.
 • Michael Goossens

  10 maanden geleden
  Gewoon trappen zeg... altijd die voorspellingen !
 • Roger Deprez

  10 maanden geleden
  Niet juist dat er hier zoveel negatieve uitlatingen zijn over Greg en zeker niet als men bekijkt wat deze man heeft gewonnen,respect zou hier beter op zijn plaats zijn. Als men Wout en Remco wegnemen wie kan er dan kopman zijn? graag een antwoord als het kan mensen.
 • alex de witte

  10 maanden geleden
  hij maakt " een beetje kans" .. Dromen zijn bedrog maatje.
 • Bo Boudens

  10 maanden geleden
  Ik vrees dat Greg op de retour is, zijn beste jaren zijn voorbij, tweemaal wint Van Aert, tweemaal komt hij duidelijk te kort.
 1. Gino Mäder wint slotetappe Ronde van Zwitserland, Carapaz eindwinnaar
  Play
  Wielrennen
  2

  Gino Mäder wint slotetappe Ronde van Zwitser­land, Carapaz eindwin­naar

  Gino Mäder heeft de slotetappe in de Ronde van Zwitserland op zijn naam geschreven. Op de laatste beklimming van de dag, sprong Woods weg uit de groep der favorieten en enkel Mäder kon hem in de afdaling nog bijbenen. In een sprintje met twee was de Zwitser van Team Bahrain Victorious de snelste. Carapaz kwam - ondanks enkele aanvalspogingen van Uran - niet meer in de problemen en is eindwinnaar. Wordt de Ecadoraan de grootste uitdager van Roglic en Pogacar in de komende Ronde van Frankrijk?