Goud voor België: Thibau Nys sprint naar Europese titel bij beloften!

WielrennenThibau Nys heeft zich tot Europees kampioen gekroond bij de beloften! Onze amper 18-jarige landgenoot was met overmaat de snelste in de sprint bij de leeftijdscategorie tot 23 jaar. Ook Lennert Van Eetvelt reed een bijzonder sterke koers en werd vijfde. 

46 reacties

 • Michel nolens

  1 maand geleden
  Proficiat Thibau. Weer een crosser de beste. Wanneer gaat het Olympisch Comité erkennen dat cross verdient een Olympische dicipline te zijn?
 • frank voorspoels

  1 maand geleden
  Fantastisch !!!!
 • hans van hoyweghen

  1 maand geleden
  Topper 👍👍
 • Eddy DeGoei

  1 maand geleden
  Thibau Nys is een killer. Hij springt op het juiste moment nog naar de kopgroep en maakt het koeltjes af in de sprint. Zeer knap. Ook een pluim voor de andere Belgen die zeer sterk gereden hebben, vooral Van Eetvelt die een mooie solo reed en toen hij gegrepen werd nog super belangrijk werk opknapte om Nys aan de overwinning te helpen. Klasse.
 • Hubert Collaer

  1 maand geleden
  Wat een pracht prestatie op zijn leeftijd,we mogen fier op hem zijn
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.