Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Goud! Lotte Kopecky en Shari Bossuyt veroveren wereldtitel na superspannende ploegkoers: “Dachten even dat Fransen écht hadden gewonnen”

WK baanwielrennenLotte Kopecky en Shari Bossuyt hebben zich op het WK baanwielrennen tot wereldkampioen in de ploegkoers gekroond. Het Belgische duo pakte als enige een bonusronde. Frankrijk greep het zilver, Denemarken werd derde.

58 reacties

 • nicole haeck

  3 maanden geleden
  Proficiat dames , was heel spannend !🥇
 • Anthony Peeters

  3 maanden geleden
  Super moment al die juichende Fransen! Ze werden stil toen de Belgen toch gewonnen hadden!! Heel sterk gereden en heel slimme tactiek! Wil niet zonder risico maar als je ziet hoe die 2 fietsen geweldig!!
 • Eddy Beernaert

  3 maanden geleden
  Zaaaalig om zien! Meer kan ik daar niet over zeggen!
 • mireille pissens

  3 maanden geleden
  Hartelijk gefeliciteerd Damens (y) well done ! ;)
 • Piet Mastur

  3 maanden geleden
  Heerlijk om te zien dat België weer bij de top hoort in zowel bij de mannen als vrouwen !
 1. Bondscoach Vanthouren­hout ziet een indrukwekkende Van Aert: “Bizar: Wout is minder veldrijder, maar wordt toch beter”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  7

  Bondscoach Vanthouren­hout ziet een indrukwek­ken­de Van Aert: “Bizar: Wout is minder veldrijder, maar wordt toch beter”

  “Ik zie geen scenario waarbij het op het WK niet tussen Wout en Mathieu gaat”, zegt bondscoach Sven Vanthourenhout. En dus draaide het bij de bekendmaking van zijn selectie vooral om de kopman. “Wout is enorm geëvolueerd als wegrenner en heeft daarom heel bewust dingen laten vallen als crosser en toch is hij technisch zo sterk geworden.”