Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Giro wordt nu echt wel kort dag voor Remco Evenepoel: “Niet nóg een keer dezelfde fout maken”

WielrennenRemco Evenepoel toch. Het zit het Belgisch goudhaantje, volgende week 21, niet mee. Een nieuwe MRI-scan wees uit dat zijn schaambeenbreuk nog niet volledig is genezen. Gevolg: drie weken extra zonder fiets. Wat hem op exact drie maanden voor de start van de Giro brengt. Echt kort dag, nu wel.

9 reacties

 • Michel Vandewiele

  3 maanden geleden
  Het is toch zelfs duizend maal gezegd en geschreven, dergelijke blessure geneest niet op een twee drie, de ken die renners nu echt dat ze buitengewone genezingsgaven hebben, en trouwens die dokters, leg eens wat meer discretie en voorzichtigheid aan de hand bij uw commentaren en genezingsvoorspellingen, zelfs een eenvoudige mens begrijpt dat dat allemaal niet zo snel kan, het zijn geen uebermensen hoor.
 • luc Van der Looy

  3 maanden geleden
  Ik vrees ervoor of deze kwetsuur ooit nog wel 90% zal goedkomen. Je kan me nooit wijsmaken dat voor een klassieker van 250km en+ je pijnloos vrij kan blijven. Kwetsuur is te ernstig. Voor de rest: spoedig herstel.
 • robrecht Peeters

  3 maanden geleden
  het besef is duidelijk nog niet doorgedrongen hoe ernstig de toestand is inzake de pandemie en dus of de Giro zal doorgaan een open vraag blijft. misschien komt er nog nooit meer een giro
 • Jozef vanden kieboom

  3 maanden geleden
  Lijkt wel of zijn super carrière al voorbij is voordat ze echt begonnen is zal wel goede renner blijven maar om 3weken top te zijn de komende jaren betwijfel ik dit was niet zo maar een kwetsuur
 • Freddy van Puymbrouck

  3 maanden geleden
  Streefdoel is de Giro terwijl het enige streefdoel totale genezing zou moeten zijn, je vraagt je af hoeveel schade sportverdwazing kan aanbrengen!.
 1. Dylan Teuns wordt zevende, maar wil méér met de benen die hij voelt: “Nog drie mooie kansen”
  PREMIUM
  Wielrennen

  Dylan Teuns zevende in Brabantse Pijl, maar wil méér met de benen die hij voelt: “Nog drie mooie kansen”

  Dát werd tijd! Niet dat Dylan Teuns (29) de meest anonieme weken uit zijn carrière achter de rug heeft. Maar het was lang — té lang — wachten op een vrucht(je) van zoveel arbeid. Zevende. Goed begin, vindt hij het zelf. Want de gretige, ambitieuze Teuns wil méér. “Ik rijd om te winnen. Of op z’n minst voor het podium. Daar krijg ik nu nog drie mooie kansen toe.”
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal