BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Gilbert wint zoals hij dat het liefst doet: “Trainingen in de bergen in Monaco deden me deugd”

Parijs-RoubaixLombardije, de Ronde, Luik en nu ook Roubaix. Philippe Gilbert kon met zijn geluk geen blijf na opnieuw een extra monument op zijn erelijst: “Beetje bij beetje kom ik dichter bij winst in alle monumenten.”

4 reacties

 • Gaston Foubert

  3 jaar geleden
  Ja Filip, maar de grootste vedette was Wout. Heeft zo maar efkes drie minuten moeten goedmaken in zijn eentje ! En hij wist nog altijd wie op kop reed!!
 • Johan Maddens

  3 jaar geleden
  Desmedt , heel moeilijk voor u om Van Aert te noemen . Jammer maar Wout en VDP zijn de coming mannen voor de komende jaren . Wout is voorlopig nog ietsje minder dan de dertigers , wat volgens mij heel normaal is . Maar er wachten moeilijke tijden voor u ! Jaloezie van een jong renner is een moeilijke ziekte .
 • Johnny Vermeulen

  3 jaar geleden
  Dikke Proficiat Phil en dikke verdiend !! Dikke Proficiat ook aan heel De Ploeg!! Van Harte Johnny Vermeulen ♂️
 • Filip Desmedt

  3 jaar geleden
  Er waren in deze koers twee grote vedetten , twee grote uitblinkers , zijnde Gilbert en Seppe !! Seppe zou ook podium gereden hebben , denk zelfs dat Seppe zou gewonnen hebben had hij die panne niet gehad !! Prachtige wedstrijd ook van Gilbert !! Dikke proficiat voor hem , hopelijk kan hij nog Milaan - San Remo winnen !!
 1. KOERS KORT. Jean-Luc Vandenbroucke opgenomen in ziekenhuis na val - Alaphilippe kan mee op trainingskamp met de ploeg
  Wielrennen
  2

  KOERS KORT. Jean-Luc Vandenbrou­c­ke opgenomen in ziekenhuis na val - Alaphilip­pe kan mee op trainings­kamp met de ploeg

  Voormalig profwielrenner Jean-Luc Vandenbroucke in het ziekenhuis beland na een val met de fiets tijdens een recreatieve rit. De Moeskroenenaar, die over exact een week zijn 67ste verjaardag viert, brak zijn sleutelbeen en zes ribben. Hij moet enkele dagen in het ziekenhuis van Moeskroen verblijven, maar moet niet geopereerd worden. “Ik verloor mijn evenwicht en daardoor de controle over mijn fiets, waarna een val onvermijdelijk was”, legde de oud-renner uit. “Tijdens mijn carrière heb ik mijn sleutelbeen nooit gebroken”, wist hij nog te vertellen.