Remco Evenepoel probeert Philippe Gilbert weer in koers te brengen op het WK van 2019 in Yorkshire.
Volledig scherm
Remco Evenepoel probeert Philippe Gilbert weer in koers te brengen op het WK van 2019 in Yorkshire. © Photo News

Gilbert over Evenepoel: “Begrijp dat mensen zich ergeren aan z’n communicatie, maar het is een plezier hem te zien koersen”

WielrennenPhilippe Gilbert heeft in een interview met L’Avenir teruggeblikt op een woelig 2020, een seizoen “om te vergeten”. De renner van Lotto Soudal had het onder meer over de valpartij van ex-ploegmaat Remco Evenepoel in de Ronde van Lombardije en diens communicatie op sociale media. “Hij heeft graag dat de mensen over hem praten.”

2 reacties

 • Marc Sierens

  1 jaar geleden
  Dat zal hij van zijn mama hebben dan dat graag hebben dat men over hem praat
 • Wilfried DE HERT

  1 jaar geleden
  Persoonlijk denk ik niet dat er zich veel mensen ergeren aan Evenepoel. Alleszins ervaar ik dit helemaal niet in mijn omgeving.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.