Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Gianni Vermeersch wint allereerste editie van het WK Gravel: “Ik kan het moeilijk geloven”

WK gravelOnze landgenoot Gianni Vermeersch heeft zich in het Italiaanse Veneto tot wereldkampioen Gravel gekroond. De West-Vlaming verwees thuisrijder Daniel Oss naar de dichtste ereplaats.

44 reacties

 • Bernard Deplacie

  5 maanden geleden
  Ja man, als je dan nog Oss uit het wiel rijdt : sterke renner en thuisrijder.
 • bob jansens

  5 maanden geleden
  in welke koersen mag Vermeersch nu met deze mooie trui rijden? De Strade Bianchi is tot nader order nog altijd een gewone wegkoers...
 • Lore Janssen

  5 maanden geleden
  Waarom reden De Marchi, Van Avermaet en van der Poel zo fel achter de twee leiders aan? Een Italiaan die op een Italiaan jaagt, een Belg op een Belg en van der Poel op een ploegmaat? Desondanks heel blij voor Vermeersch dat het hem toch gelukt is; onderschatte renner.
 • Peeters Francis

  5 maanden geleden
  Top sport kan toch mooi zijn en zeker als er een bescheiden renner wint.
 • Jonah Kemps

  5 maanden geleden
  Gezien zijn staat van verdienste in de ploeg van vdp mag hij dit zeker eens winnen hij heeft het ook gewoon afgedwongen, al moeten we er natuurlijk niets buitengewoon van maken.
 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. INTERVIEW. Arnaud De Lie, ‘koe-reur’ met ambitie over debuut in Monument en spurten in WorldTour: “Na de Poggio moet de tactiek helder zijn: Ewan of ik”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Arnaud De Lie, ‘koe-reur’ met ambitie over debuut in Monument en spurten in WorldTour: “Na de Poggio moet de tactiek helder zijn: Ewan of ik”

  Gisteren werd hij 21. De leeftijd waarop Steve Jobs Apple oprichtte, Michael Jacksons muzikale solocarrière van de grond kwam en Tiger Woods zijn eerste Masters golf won. Niks te vroeg dus, dat grote Monumentendebuut in Milaan-Sanremo (live op VTM). “Ik start met het mes tussen de tanden”, aldus Arnaud De Lie. ‘Costaud Arnaud’ aan de vooravond van La Primavera over de Ronde en Roubaix, de koeien, Ewan en jong zijn.