Victor Campenaerts.
Volledig scherm
PREMIUM
Victor Campenaerts. © Photo News

Gezien bondscoach? Wellens en Campenaerts zijn ‘bien’: “WK-selectie zou een ongelofelijke eer zijn”

WielrennenPunt bij voor Tim Wellens (30) en Victor Campenaerts (29). Winnen zat er vandaag niet in in de Benelux Tour — Sonny Colbrelli was te sterk — maar de twee scoorden wel punten bij de bondscoach. Zien we hen straks terug op het WK? “Voor de Benelux Tour heb ik contact gehad met de bondscoach. Hij zei dat de selectie hier gemaakt wordt, dus het ziet er goed uit.”

26 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Wellens gezien vandaag ? Moest lossen en dit in een koers die veel korter is dan het WK .
 • Kim Jaspers

  2 maanden geleden
  Evenepoel moet altijd in de selectie zitten tot spijt van sommige haters
 • Tom De Ketelaere

  2 maanden geleden
  Op basis van wat zou Wellens zijn selectie verdienen??
 • Rikske Goossens

  2 maanden geleden
  Rij gewoon met merkenploegen zoals in de rest van het jaar. Dan heb je die discussies niet. Als ik als renner goed mijn boterham verdien bij ploeg A dan ga ik mij niet ten dienste stellen van mijn grootste concurrent van ploeg B. En dan ga ik al zeker niet rijden achter renners die op 1 dag na mijn ploegmakkers zijn die geld voor mij verdienen door hun zeges en klassementen in rondes.En die ik een heel seizoen moet helpen.Dit is geen ploegsport met nationale teams.Bestaat niet !
 • Stefaan Jans

  2 maanden geleden
  Ik treed Mr. Gallet bij, geen Evenepoel. Is geen teamplayer, gezien op de O.S.! Campenaerts verdiend het zeker. Is al heel jaar constant goed en is niet beroerd te werken voor 'n ander. Verder zeker Stuyven als wisselkopman, mocht er wat mis gaan voor Wout. Benoot is ook goed evenals Merlier. Merlier is toch wel echt ontbolsterd dit seizoen. Lampaert verdiend het ook. Misschien nog 'n tweede van Quick-step al moeten deze wel in dienst rijden van onze kopman en niet voor Asgreen of de Fransman !