Fabio Jakobsen.
Volledig scherm
Fabio Jakobsen. © BELGA

Geslaagd herexamen: Jakobsen bezorgt Quick.Step sprintzege in Kuurne

WielrennenDe vraag naar rechtzetting van Patrick Lefevere heeft effect gehad: Fabio Jakobsen heeft voor Quick.Step-Alpha Vinyl een spannende Kuurne-Brussel-Kuurne gewonnen. De Nederlander won de tweede wedstrijd van het Vlaamse wielervoorjaar na een massasprint voor Caleb Ewan. 

20 reacties

 • freddy de keyzer

  1 jaar geleden
  Enorm gegund aan Fabio die het volledig op eigen kracht moest doen ! De ploeg was andermaal zwak en mag Fabio dankbaar zijn ! Het zal veel beter moeten.
 • Florent Marien

  1 jaar geleden
  Tweede wedstrijd op Belgische bodem en het spelletje begint weer: de wedstrijd wordt helemaal in de plooi gelegd vanuit de volgwagen, het moest en zou een spurt worden. Resultaat: de renners die voorop liggen rijden gewoonweg niet meer. Triestig.
 • Franky Boghaert

  1 jaar geleden
  Hellingen , hellingen en daarna nog 55 km plat , dan kan je er beter geen hellingen in steken , ze kunnen nog veel leren van de ronde van het nieuwsblad , daar wint de beste !! Toch chapeau voor Fabio 👍 het begint op de grote prijs Schoten te trekken ondaks een mooie regio om te rijden
 • Johan Planckaert

  1 jaar geleden
  Enkel Jacobsen was sterk in de sprint. De rest van de ploeg was maar zeer matig. Het waren andere ploegen die de kloof dichtten. Gisteren waren ze trouwens nergens. Zal veel beter moeten!
 • Jean-Marie De Moor

  1 jaar geleden
  Voor wie reed AG2R denkloof toe?