Lotte Kopecky.
Volledig scherm
Lotte Kopecky. © BELGA

“Gelukkig dat ik recht bleef”: Lotte Kopecky pakt goud in chaotische afvallingskoers

EK wielrennenLotte Kopecky heeft zich tot Europees kampioene in de afvallingskoers gekroond tijdens het EK baanwielrennen in het Duitse München. De wedstrijd werd ontsierd door twee valpartijen. “Ik was blij dat ik er niet bij lag”, pufte Kopecky na afloop.

1 reactie

 • glenn wouters

  1 maand geleden
  Topprestatie Lotte. Nu naar den Ikea om een nieuwe kast voor al die mooie truien in op te bergen, want het wordt al een behoorlijke verzameling.
 1. Buitenlandse media lyrisch over wereldtitel Evenepoel: “Hij zit aan de tafel van de allergrootsten”
  Play
  WK wielrennen
  6

  Buitenland­se media lyrisch over wereldti­tel Evenepoel: “Hij zit aan de tafel van de allergroot­sten”

  Remco Evenepoel kroonde zich in het Australische Wollongong tot wereldkampioen wielrennen. België staat in rep en roer, maar ook de buitenlandse pers is lyrisch over het huzarenstukje van onze landgenoot. “Vijf jaar nadat hij het wielrennen ontdekte en twee jaar nadat hij bijna het leven liet in de Ronde van Lombardije, staat het Belgische wonderkind aan de top.”
 2. Ook Mathieu van der Poel klaar voor de strijd om de regenboog: “Ik heb een goed gevoel en hoop zondag over mijn beste wattages te beschikken”
  WK wielrennen
  14

  Ook Mathieu van der Poel klaar voor de strijd om de regenboog: “Ik heb een goed gevoel en hoop zondag over mijn beste wattages te beschikken”

  Gisteren door omstandigheden bij anderen niet uit de verf gekomen op het WK wielrennen in de Mixed Team Relay met Nederland, maar vergis u niet: Mathieu van der Poel is wel degelijk klaar om een gooi te doen naar de wereldtitel in Wollongong. En daarna? “Er is nog niets beslist. Lombardije of misschien vroeg de cross in.”