ASO-organisator Christian Prudhomme hoopt wel vurig op de Tour de France.
Volledig scherm
ASO-organisator Christian Prudhomme hoopt wel vurig op de Tour de France. © VTM NIEUWS

Geen Parijs-Roubaix of Luik-Bastenaken-Luik? ASO-baas verwacht niet dat er gekoerst wordt in april: “Volkomen logisch”

WielrennenDe kans dat naast Parijs-Roubaix (12 april) ook Luik-Bastenaken-Luik (26 april) doorgaat, is klein. Dat beseft ook Christian Prudhomme, baas van ASO dat naast de Tour ook de Waalse Pijl en L-B-L organiseert. “Alle sporten worden geannuleerd. Ik denk dat er in de maand april weinig zal veranderen.”

1 reactie

 • Marnix laureyns

  3 jaar geleden
  Goed voor het milieu. Al die vervuilende wagens die nu stilstaan. Dat is een Positief punt heden ten dage.
 1. “Jij was Van der Poel en Van Aert bijeen”: onze columnist wuift afscheidnemende Peter Sagan uit
  PREMIUM
  WIELRENNEN
  8

  “Jij was Van der Poel en Van Aert bijeen”: onze columnist wuift afscheidne­men­de Peter Sagan uit

  Vrijdag maakte Peter Sagan (33) bekend dat dit seizoen zijn laatste zal zijn op WorldTour-niveau. In 2024 na, een half jaar op lager niveau en na de Spelen van Parijs, waar hij als mountainbiker naartoe wil, is het helemaal over. Onze columnist neemt al een voorschot op het definitieve afscheid “van een uitzonderlijk fenomeen, van een clownesk kampioen met een onuitputtelijk reservoir”. En hoopt stiekem nog op een laatste exploot van de drievoudige wereldkampioen. “Ik gun je nog wel een E3 Saxo of een Gent-Wevelgem. Van ganser harte.”
 2. Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?
  25

  Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?

  Komend weekend is Hoogerheide het toneel voor de wereldkampioenschappen veldrijden. De apotheose van de crosswinter, met bij de mannen elite het verwachte titanenduel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Heeft u nog geen kennisgemaakt met het parcours? Of weet u niet precies wie (en in welke categorie) aan de start verschijnt? Met onderstaande gids bent u helemaal mee. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan de Gouden Cross en kans maken op fantastische prijzen!
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.