Laurens De Plus.
Volledig scherm
Laurens De Plus. © Photo News

Geen maagklachten, wel heupprobleem voor De Plus: “Beslist dat het beter is om dit jaar andere doelen te stellen”

WielrennenLaurens De Plus (24) maakt dit jaar geen deel uit van de achtkoppige ploeg van Jumbo-Visma voor de Ronde van Frankrijk. De Plus sukkelt met een ontsteking op de heup. Hij heeft drie weken niet getraind en het is niet zeker dat hij snel de training mag hervatten. De Plus weet daarover vandaag meer, na een consultatie met zijn osteopaat.

0 reacties

 1. Controversiële Denen nu tegen de grond op de piste, waar het ook héél snel gaat: derde wereldrecord in twee dagen tijd
  Olympische Spelen
  4

  Controver­siële Denen nu tegen de grond op de piste, waar het ook héél snel gaat: derde wereldre­cord in twee dagen tijd

  Sensationele tijden op de atletiekpiste, sensationele tijden ook op de wielerbaan. Op de piste in Izu, op 145 kilometer van Tokio, is al het derde wereldrecord in twee dagen gesneuveld. In de ploegenachtervolging bij de vrouwen werd het WR al drie keer verbeterd, in de teamsprint bij de vrouwen een keer en de Italiaanse baanwielrenners klokten een snelste tijd ooit in de ploegenachtervolging. Daarna gingen de Denen (zonder tape op de onderbenen) zowaar tegen de grond. Ook Nederland mag al juichen op de piste. De teamsprinters bezorgden Oranje al de zesde gouden medaille op deze Olympische Spelen.
 1. KOERS KORT. Nederlander Eenkhoorn vloert Belgen Lampaert en Rickaert in Heistse Pijl
  Wielrennen
  1

  KOERS KORT. Nederlan­der Eenkhoorn vloert Belgen Lampaert en Rickaert in Heistse Pijl

  Vandaag werd er naast de Clasica San Sebastian in Spanje ook in eigen land gekoerst. In en rond Heist-op-den-Berg stond namelijk de Heistse Pijl op het programma. De zege was voor de Nederlander Pascal Eenkhoorn (24), die z’n Belgische medevluchters Yves Lampaert en Jonas Rickaert vloerde in een sprint met drie. Eenkhoorn volgt op de erelijst Alvaro Hodeg op, die in 2019 won. Vorig seizoen werd de Heistse Pijl door corona enkel als kermiskoers georganiseerd.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.