Volledig scherm
© BELGA

Geen breuk voor Nuyens na zware val; wel vrees voor voorbereiding Ronde

Hoewel Nick Nuyens bij zijn zware val in de proloog van Parijs-Nice niks gebroken heeft, vreest de kopman van SaxoBank toch voor zijn voorbereiding op de Ronde van Vlaanderen die hij vorig jaar nog zo glorierijk won.

 1. Larsson wint proloog Parijs-Nice voor Wiggins; De Gendt vijfde en bergtrui
  Update

  Larsson wint proloog Pa­rijs-Ni­ce voor Wiggins; De Gendt vijfde en bergtrui

  De Zweed Gustav Larsson (Vacansoleil-DCM) heeft verrassend de proloog van Parijs-Nice gewonnen, tussen Dampierre-en-Yvelines en Saint-Rémy-lès-Chevreuse over een afstand van 9,4 kilometer. Bradley Wiggins had de pech dat hij in de regen moest rijden en strandde als tweede op amper een seconde. Leipheimer en Van Garderen zijn respectievelijk derde en vierde. Thomas De Gendt eindigt heel knap vijfde en verovert de bergtrui. Tom Boonen is elfde. Zijn kopman Tony Martin ontgoochelt in de regen.
 1. Van der Schueren: "Zege al binnen voor Vacansoleil"

  Van der Schueren: "Zege al binnen voor Vacan­soleil"

  Vacansoleil en Parijs-Nice, het blijft een uitstekend huwelijk. Nadat De Gendt vorig jaar al de openingsrit won, was Larsson nu de beste in de proloog en pakte De Gendt de vijfde stek én de bolletjestrui. "Wanneer het zou beginnen te regenen wist ik natuurlijk niet, maar ik had van mijn ploeg wel een sterke man in het begin gezet (De Gendt), één in het middenstuk (Larsson) en één op het einde (Westra)", zegt een gelukkige Vacansoleil-ploegleider Hilaire Van der Schueren.
 2. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 1. Het knotsgekke slot van Standard-Eupen, met keeper Bodart die scoort
  Play

  Het knotsgekke slot van Standard-Eu­pen, met keeper Bodart die scoort

 2. Lang bezorgt Club met heerlijke omhaal zege tegen Kortrijk
  Play

  Lang bezorgt Club met heerlijke omhaal zege tegen Kortrijk