De Fiets van Cancellara, de nieuwe wielerpodcast bij HLN.
Volledig scherm
De Fiets van Cancellara, de nieuwe wielerpodcast bij HLN. © Rv

Gebruikte Fabian Cancellara een motortje in de Ronde en Roubaix? HLN-podcast ‘De Fiets van Cancellara’ brengt het verhaal achter de beschuldigingen

Knalde Fabian Cancellara zijn grote concurrent Tom Boonen in 2010 uit het wiel dankzij een motortje? De gloednieuwe HLN-podcast ‘De Fiets van Cancellara’ gaat op zoek naar het verhaal achter de beschuldigingen. “We stuiten op een aantal elementen die het verdacht maken.”

23 reacties

 • Frank Vandaele

  2 maanden geleden
  Ik ken het antwoord hierop al 13 jaar, natuurlijk heeft Cancellara een motortje gebruikt. Is niet veel over van Spartacus.
 • GISLAIN GOSSEYE

  2 maanden geleden
  Tijdens PR en de RVV heeft hij telkens op ongeveer 25-30km voor de aankomst verwisseld van fiets om daarna enkele minuten later de medevluchters achter te laten.
 • Rik Van loocke

  2 maanden geleden
  Ik herinner het mij nog zo goed, voor de bergzone wisselde hij van fiets in de RVV, na de bergzone terug een wissel en op de muur reed hij een Tom Boonen in topvorm zomaar uit het wiel , was dan al 100 procent zeker.
 • Anja De Bolle

  2 maanden geleden
  Net eerste aflevering gevolgd, ik vond het heel negatief overkomen. Ben benieuwd naar andere afleveringen.
 • J. Platsteen

  2 maanden geleden
  Broodje Aap verhaal. Zo circuleren er smeuïge verhalen over de vroegere en huidige toppers, dikwijls geïnsinueerd door schrijvelaars rodddelpers. Info: als Cancellara een e aandrijving gebruikte dan was hij niet alleen. Dan hadden andere toppers het ook. Of dacht je dat ze bij Quick Step dommer waren dan bij Saxo?