Gaat Wout van Aert in cassatie tegen monsterboete die hij moet betalen aan ploeg van Nick Nuyens? “Anders is de zaak beklonken”

WielrennenWout van Aert moet 662.000 euro verbrekingsvergoeding betalen aan Nick Nuyens. Dat heeft het Arbeidshof in Antwerpen zopas beslist. Het oordeelde dat Van Aert zijn arbeidsovereenkomst met Sniper Cycling in september 2018 ten onrechte verbrak wegens dringende redenen. Onze wielerman Stijn Vlaeminck ziet bij HLN LIVE nog één overgebleven optie voor de toprenner: in cassatie gaan.

46 reacties

 • Pat Debal

  1 jaar geleden
  Moet zijn contract naleven maar hij denkt dat hij ook alles mag ofwel moet hij er nog een schorsing van 2 jaar bij nemen
 • Gorissen Marcel

  1 jaar geleden
  Eigen schuld dikke bult. Contract is contract. In cassatie het dubbele laten betalen. VA denkt alles te mogen. Niet betalen schorsing.
 • Yoeri Busscher

  1 jaar geleden
  Als men geld ruikt, dan doet ieder van ons wel het nodige om eraan te geraken. Contract is Contract, maar de grootte vraag is; WAAROM? is WVA vervroegd vertrokken bij de ploeg van NN? Dat ze dat eerst eens onderzoeken maar tot op heden wordt daar niet van gesproken hé.
 • Paulp Goris

  1 jaar geleden
  Terecht contract dient om te volgen , maar die sportmannen willen meer en meer en denken dan dat een contract niet voor hen telt. Juiste beslissing
 • MARIE-LOUISE VAN BESAUW

  1 jaar geleden
  Proficiat Nick...Van Aert denkt dat hij met alles wegkomt..