Evenepoel woest, winst Merlier
Volledig scherm
Evenepoel woest, winst Merlier © Belga

“Ga je me nu nog wat uitlachen in mijn gezicht?": Evenepoel kwaad op Vermeersch, Merlier wint opener Benelux Tour

WielrennenTim Merlier heeft de eerste etappe van de Benelux Tour gewonnen en is logischerwijs de eerste leider in deze rittenkoers. Door waaiers werd de koers hard gemaakt en reed er een mooi groepje weg. Remco Evenepoel, topfavoriet voor de eindzege, was mee en reed sterk rond. Helaas voor hem had hij pech en verloor hij een kleine minuut. Volgens Evenepoel was het de fout van Gianni Vermeersch. Op 12 september zijn beide heren ploeggenoten op het EK. In een tweet na de wedstrijd was het duidelijk dat Evenepoel er zich over heeft gezet.

87 reacties

 • Jean segers

  2 maanden geleden
  Gunther Podevijn :Hopelijk gaat hij dan niet uit de bocht tijdens de afdaling die volgt ;)
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Begint naast zijn schoenen te lopen. De volgende keer het wiel in zijn gezicht gooien en het hem zelf laten vervangen….
 • Gunther Podevyn

  2 maanden geleden
  Vermeersch moet toch opletten met zijn baude uitspraken als: gaat het ventje?..Remco zou hem wel eens hetzelfde kunnen toeroepen als hij hem ter plaatse laat bij een beklimming...En ik denk niet dat Remco van het type is die dat snel vergeet...
 • Jean Keulemans

  2 maanden geleden
  Veel reactie's van mensen die de koers niet volgen. Het is het zoveelste incident met Vermeersch, ook in de cross heeft hij een verleden. Zag hem ooit in Bredene Nijs, die in achtervolging was op ploegmaat, in de berm rijden.
 • nicole haeck

  2 maanden geleden
  Remco komt toch zo graag in de belangstelling en het is gelijk op welke manier .
 1. Thibau Nys maakt volgende maandag rentree in Koppenbergcross bij U23, ook EK-selectie is binnen: “Extra basistraining zal op korte termijn renderen”
  Veldrijden
  1

  Thibau Nys maakt volgende maandag rentree in Koppenberg­cross bij U23, ook EK-selectie is binnen: “Extra basistrai­ning zal op korte termijn renderen”

  Stiekeme hoop wordt werkelijkheid. Thibau Nys (18) duikt volgende maandag, in de Koppenbergcross, opnieuw het veld in. Nys jr. is hersteld van de sleutelbeenbreuk die hij op 10 oktober opliep in de WB-manche in het Amerikaanse Waterloo. Ook zijn selectie voor het EK U23, één week later in Wijster (Drenthe), is bij deze een feit.