Philippe Gilbert.
Volledig scherm
Philippe Gilbert. © Photo News

Fysiek en mentaal niet in orde: Philippe Gilbert last pauze in en past voor Ronde van Vlaanderen

WielrennenPhilippe Gilbert (38, Lotto-Soudal) past voor de Ronde van Vlaanderen van aanstaande zondag. Na zijn tegenvallende Milaan-Sanremo en opgaves in de E3 Saxo Bank Classic en Gent-Wevelgem gunt de winnaar van 2017 zichzelf fysiek en mentaal de nodige rust. Gilbert hoopt er opnieuw bij te kunnen zijn in de Ardennenklassiekers. Maar een zekerheid is dat op dit moment niet.

16 reacties

 • Jan Boden

  3 maanden geleden
  Hij heeft gelijk, met 3 jaar aan een stuk 1 mio zou ik me ook niet meer afbeulen.
 • Hugo Van Geel

  3 maanden geleden
  Het is te hopen dat er dan ook een pauze in zijn loon van komt. Met 1 miljoen euro per jaar mag hij er wel iets voor doen
 • Pieter Martens

  3 maanden geleden
  Philippe ik denk dat het op is maar dat is helemaal geen schande na zo,n prachtige carriére,nog wat uitbollen en genieten van het leven doen jongen!
 • jan pieter

  3 maanden geleden
  Moet men die nu verder betalen ? Met dit loon deze prestaties leveren ik zou er ook metaal doorzitten !
 • felix strackx

  3 maanden geleden
  Een groot kampioen. In zijn beste jaren won hij waar hij wilde wanneer hij wilde. Het zou jammer zijn op deze manier afscheid te moeten nemen.
 1. Caleb Ewan snelste van het pak in derde etappe Baloise Belgium Tour, Evenepoel blijft leider
  Wielrennen
  1

  Caleb Ewan snelste van het pak in derde etappe Baloise Belgium Tour, Evenepoel blijft leider

  Caleb Ewan (26) heeft de derde etappe in de Baloise Belgium Tour op zijn naam geschreven. In een massasprint toonde de Australiër van Lotto-Soudal zich de snelste van het pak. Pascal Ackermann eindigde tweede. Jasper Philipsen leek voor de etappe een grote kanshebber op de zege, maar ging tegen de grond en liep een gehavende knie op. Remco Evenepoel kwam niet in de problemen en blijft leider.