REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Fränk Schleck over het leven na de koers: "Ik zou Andy graag weer wat meer op de fiets krijgen"

WielrennenHoe zou het nog zijn met Fränk Schleck? De oudste van de twee Luxemburgse broertjes gaf op Velofollies een acte de presence en blikte daarin terug op zijn leven als profwielrenner. Ook zijn jongere broer en het leven na de koers kwamen even ter sprake: "Ik ben inderdaad wat minder aangekomen dan Andy."

1 reactie

 • Johannes Lagendijk

  5 jaar geleden
  Ah, het illustere duo Spuiten en Slikken.
 1. Lopende renners, meer dan een rage: waarom Wout van Aert intensief ging lopen na Milaan-Sanremo
  PREMIUM
  Wielrennen
  6

  Lopende renners, meer dan een rage: waarom Wout van Aert intensief ging lopen na Mil­aan-Sanremo

  De eerste training van Wout van Aert (28) na zijn nederlaag in Milaan-Sanremo? Een loopsessie van 10 kilometer op zondagochtend. Goed om het hoofd vrij te maken, jazeker, maar het was meer dan zomaar een beetje joggen en uitwaaien - hij liep aan een gemiddelde van 13,2 kilometer per uur. Waarom deed hij dat? Wat zijn de voordelen? Zijn er gevaren? En hoe speelt hij samen met Mathieu van der Poel een rol in de trend dat steeds meer wielrenners loopsessies inlassen?
 2. LIVE RONDE VAN CATALONIË. De goesting is “enorm groot” bij Evenepoel voor slotrit: “Maar het wordt moeilijk om nog te winnen”
  Wielrennen
  4

  LIVE RONDE VAN CATALONIË. De goesting is “enorm groot” bij Evenepoel voor slotrit: “Maar het wordt moeilijk om nog te winnen”

  Vandaag staat de slotrit in de Ronde van Catalonië op het programma. Remco Evenepoel hoopt het laken alsnog naar zich toe te trekken. De kloof met leider Primoz Roglic bedraagt 10 seconden. Gisteren dropte de wereldkampioen een bommetje op de enige klim van de dag, maar de Sloveen van Jumbo-Visma zat meteen op het wiel en weigerde over te nemen. Staat het geluk vandaag wel aan de kant van Evenepoel? Via onderstaande liveblog komt u het antwoord op die vraag te weten.