BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Florian Vermeersch keert (tijdelijk) terug naar oude liefde: “In kerstperiode rijd ik vijf crossen”

9 reacties

 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Wat betreft Florian. Misschien niet slecht om eens goed aan zijn weerstand te werken. Geen platte prijs gereden dit jaar, en dan wordt zijn persoonlijke performance coach ook nog eens de performance man van de ganse Lotto ploeg ... , kwestie van binnenkomen met referenties ...
 • lode wijk

  2 maanden geleden
  Je hebt hier van die kenners, en mensen die denken er iets van te kennen, mensen die sportief zijn en mensen die denken te kunnen sporten maar altijd een excuus hebben, gelukkig zullen we aan de meet wel zien wie de beste is, Wout geeft nooit op ook al is het voor de laatste plaats, VDP is een opgever van als het te moeilijk wordt voor een podium. In het echte leven is dit ook zo, opgeven is verliezen in alles.
 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Prachtig hoor die gedrevenheid om ook nog te gaan hardlopen maar niet forceren hoor, zwemmen doet ook goed in de breedte..
 • Rafaël Pauwels

  2 maanden geleden
  Goed bezig mannen. 👍. Veel succes.
 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  2 klimmers ? Lotto begint het zeeeeer ver te zoeken .
 1. Dubbelinterview met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”
  PREMIUM
  12

  Dubbelin­ter­view met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”

  Trainer Marc Lamberts en sportief manager Merijn Zeeman ontbreken zondag in Hoogerheide. “Te veel stress, te weinig overzicht.” In de succeswinter van Wout van Aert (28) zijn zij de stille kracht op de achtergrond. Speciaal voor het WK laten ze toch één keer van zich horen. “Indien we de cross van Wout afnemen, zal zijn voorjaar minder goed zijn.”
 2. KIJK. Jakobsen knalt in sprint tegen toeschouwer en ontsnapt maar net aan nieuw drama: “Heb een snee en mijn oog is wat dik”
  Wielrennen
  19

  KIJK. Jakobsen knalt in sprint tegen toeschou­wer en ontsnapt maar net aan nieuw drama: “Heb een snee en mijn oog is wat dik”

  Zou Katowice 2020 weer even door z’n hoofd gespookt hebben? Twee en een half jaar na zijn doodsmak in de Ronde van Polen werd Fabio Jakobsen (26) gisteren in de Ronde van San Juan ei zo na opnieuw het slachtoffer van een sprintdrama. De Nederlander van Soudal-Quick.Step knalde in volle sprint tegen de arm van een filmende toeschouwer. “Dit had veel erger kunnen zijn”, besefte Jakobsen.