BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Florian Vermeersch keert (tijdelijk) terug naar oude liefde: “In kerstperiode rijd ik vijf crossen”

9 reacties

 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Wat betreft Florian. Misschien niet slecht om eens goed aan zijn weerstand te werken. Geen platte prijs gereden dit jaar, en dan wordt zijn persoonlijke performance coach ook nog eens de performance man van de ganse Lotto ploeg ... , kwestie van binnenkomen met referenties ...
 • lode wijk

  2 maanden geleden
  Je hebt hier van die kenners, en mensen die denken er iets van te kennen, mensen die sportief zijn en mensen die denken te kunnen sporten maar altijd een excuus hebben, gelukkig zullen we aan de meet wel zien wie de beste is, Wout geeft nooit op ook al is het voor de laatste plaats, VDP is een opgever van als het te moeilijk wordt voor een podium. In het echte leven is dit ook zo, opgeven is verliezen in alles.
 • adri zuiderwijk

  3 maanden geleden
  Prachtig hoor die gedrevenheid om ook nog te gaan hardlopen maar niet forceren hoor, zwemmen doet ook goed in de breedte..
 • Rafaël Pauwels

  3 maanden geleden
  Goed bezig mannen. 👍. Veel succes.
 • Eric De Baeremaeker

  3 maanden geleden
  2 klimmers ? Lotto begint het zeeeeer ver te zoeken .
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. “I hate it but I love it": Wout van Aert komt daags na WK op sociale media terug op tweestrijd met Mathieu van der Poel
  122

  “I hate it but I love it": Wout van Aert komt daags na WK op sociale media terug op tweestrijd met Mathieu van der Poel

  Wat een strijd was het alweer, tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel in het veld van Hoogerheide. Uiteindelijk was het die tweede die op eigen bodem het WK veldrijden won, onze landgenoot baalde als een stekker. Vanochtend postte Van Aert een foto van beide tenoren op het strijdtoneel van Hoogerheide: “I hate it but I love it”, schreef hij erbij. “Ik haat het, maar ik hou ervan.” Een smiley met een traan volgde.