Familie Evenepoel emotioneel bij aankomst Ronde van Lombardije: “Geen fysieke zege voor Remco, wel een mentale overwinning”

WielrennenDe cirkel is rond voor Remco Evenepoel en zijn familie. Iets meer dan een jaar na zijn zware val kwam hij vandaag als 19de over de meet in de Ronde van Lombardije. “Dit is geen fysieke zege , maar vooral een mentale overwinning”, aldus vader Patrick, mama Agna en vriendin Oumi. 

37 reacties

 • Filip Wydock

  2 maanden geleden
  Veel negatieve reacties hier ... dat zijn dan dezelfde mensen die binnen een paar jaar z'n grootste supporters zullen worden ... shame on you, we hebben nu een groot talent die nu al meer gewonnen heeft dan de meeste renners in hun ganse carrière!!
 • Kim Jaspers

  2 maanden geleden
  Een prachtige familie die een enorme steun betekent voor zo een jonge renner
 • Yves Steenssens

  2 maanden geleden
  Een slechte dag en nog eerste Belg : Proficiat - hij heeft het drama verteerd van zijn doodsmak en dat is fantastisch - het gaat je goed Remco
 • Rik Bogaert

  2 maanden geleden
  Mentale overwinning. Zo blijft hij natuurlijk winnen. Hij heeft altijd wel een uitleg, en vooral vóór de koers!
 • Lowi Verborgt

  2 maanden geleden
  Het zoveelste bewijs. In echte koersen met waardige tegenstanders kan hij het niet. De grote woorden van zijn papa zijn gelukkig al opgehouden. Als hij nu zelf wat beschijdener wordt kan hij misschien ooit nog wel eens een echte koers winnen. Ik zeg wel misschien.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. “Ik koester de momenten dat ik mijn zoon kan vastpakken na de koers”: herbekijk de docu ‘Wout’, een unieke terugblik op het wielerjaar van Wout van Aert
  Play
  Exclusieve docu
  4

  “Ik koester de momenten dat ik mijn zoon kan vastpakken na de koers”: herbekijk de docu ‘Wout’, een unieke terugblik op het wielerjaar van Wout van Aert

  In de docu ‘Wout’ komt Wout van Aert (27), te herbekijken bij VTM GO, terug op zijn wielerjaar. Met zeges in Gent-Wevelgem, de Amstel Gold Race, drie ritten in de Tour en een zilveren medaille op de Olympische Spelen werd het een grand cru. En dat was het ook op privévlak met de geboorte van Georges. “Ik put kracht uit mijn zoon.”