EXCLUSIEF. Herbekijk ‘Wout’, een docu achter de schermen van het voorjaar van Van Aert: “Impact na geboorte van Georges heeft zich gewroken”

WielrennenWout van Aert was dé man van het klassieke voorjaar. Een cameraploeg van VTM zat tijdens dat hele voorjaar in het wiel van Van Aert. Hij kende daarbij grote triomfen, zie zijn machtsexploten in de Tirreno, Gent-Wevelgem en de Amstel Gold Race. Maar er was ook ontgoocheling, vooral toen Van Aert Asgreen en Van der Poel moest laten gaan in de Ronde. De impact van de geboorte van zijn zoontje Georges heeft daar allicht een rol bij gespeeld, zegt kersvers vader Van Aert zelf. De volledige documentaire, met exclusieve beelden achter de schermen, kan je herbekijken via VTM GO!

20 reacties

 • Catherine Mistiaen

  2 jaar geleden
  Schitterende prestaties van Wout, op alle gebied. Een stille hint van een vader: de moderne inzet en energie van het vaderschap, eist zijn tol: als ieder de helft doet in het huishouden (50/50), wordt alles maar half gedaan. Want hoe kun je nog 100% geven?
 • Liliane Wuyts

  2 jaar geleden
  Ik kan niet wachten tot de Dauphiné en de Tour. Ben vooral benieuwd wat VDP en zijn ploeg gaan doen in de Tour, want dat is nog iets anders dan een eendagskoers, Tirreno indachtig. Buiten de Strade Bianche staat er dit jaar nog niks op zijn palmares.
 • Johan Maddens

  2 jaar geleden
  Aangezien Van Aert zeer regelmatig is al sinds vorig seizoen , ondanks dat hij meestal weinig hulp krijgt en nog van meer dan 50 km reeds zonder ploegmaats zit ( uitgezonderd G Wevelgem ) verdiend hij de man van het voorjaar te zijn ! Kan spurten , tijdritten en mee met de besten bergop !
 • Marie Besauw

  2 jaar geleden
  V A komt bijlange niét aan Sven Nijs..en MVDP was,is,én blijft de béste.
 • H. Anckaert

  2 jaar geleden
  Wil de sfeer hier niet verpesten, want ik vind Wout ook een toprenner. Maar vind de titel wel beetje denigrerend naar de concurrentie toe. Alsof Wout nog beter ging als het kindje er nog niet was, en wat dan gezegd van de concurrentie? Ashgreen, VDPoel, Pidcock, Alaphilippe worden hier in de titel toch wel beetje vernederd!! Media moet toch wat meer op hun titels letten! Er zijn nog steengoede renners in het peleton kaliber Van Aert!?