Tara Gins in haar rol van koersdirectrice bij de Driedaagse Brugge-De Panne.
Volledig scherm
Tara Gins in haar rol van koersdirectrice bij de Driedaagse Brugge-De Panne. © Photo News

Ex-renster Tara Gins geweigerd als ploegleidster na ‘ongepaste’ foto: “Ik ben zelf aangerand geweest, maar blijkbaar mag je als man meer”

WielrennenOpmerkelijk verhaal uit het vrouwenwielrennen. Tara Gins (30) zou dit seizoen normaal aan de slag gaan als ploegleidster bij een niet nader genoemd mannelijk beloften- en eliteteam. Door een fotoshoot uit het verleden werd de functie haar evenwel geweigerd. 

59 reacties

 • Bert Vandamme

  2 jaar geleden
  Als ge in uwen bloten in de Playboy staat moet ge achteraf niet afkomen dat ge nergens nog serieus genomen wordt...
 • Andy Staelens

  2 jaar geleden
  Waarom dient ze geen klacht in? Heeft daar al iemand aan gedacht? Een professionele fotoshoot zegt ze, inderdaad, ene bij Playboy functioneel naakt. Als boegbeeld kan je je dat niet permitteren. Haar fotokes vliegen in een mum van tijd de wereld rond en dan kan ze daar over zagen. Tjah.
 • Jan De Vos

  2 jaar geleden
  Dus mannelijke BV die intieme foto's rondsturen (van de veire en co) worden door de media goedgepraat of worden bestempeld als NAIEF, wat een verschil met vrouwen
 • Jean-Pierre Vermaesen

  2 jaar geleden
  Kop op Tara deze mensen leven nog in het begin van de vorige eeuw. Zulke ploeg verdient geen aandacht.
 • Hubert Wouters

  2 jaar geleden
  Met de #metoo nonsens en de hetze rond Bert de Pauw met de omhooggevallen actrices is men niet erg geneigd meer om vrouwen aan te nemen. Je haalt er alleen miserie mee op je hals. Ik geef de wielerploegen dan ook gelijk. Nu sensueel poseren en over tien jaar gaat ze een klacht tegen je neerleggen. We worden ook slimmer hoor, dames.