Tara Gins.
Volledig scherm
PREMIUM
Tara Gins. © Photo News

Ex-renster Tara Gins getuigt over hoe ze werd geweigerd als ploegleidster na ‘ongepaste’ foto: “Een ouder dreigde ermee naar sponsors te stappen”

Ex-renster Tara Gins (30) zag het al helemaal voor zich. Ze zou dit seizoen normaal aan de slag gaan als ploegleidster bij een niet nader genoemd mannelijk beloften- en eliteteam. Maar dat was buiten een ouder gerekend van een van de renners. Die dreigde om met een fotoshoot uit het verleden richting de sponsors te stappen, de ploeg zwichtte onder de druk en Tara kreeg de job niet. “Mijn kansen worden ontnomen door eikels die dubbele standaarden hanteren”, zegt ze. 

56 reacties

 • Gerda B

  1 jaar geleden
  En Dan de sponsors vonden het misschien nog leuk ook, niks mis mee met foto. Belachelijk dat er sommige zich zo jaloers gedragen. Zou het voor jou fijne vinden dat er nu Sponsers zijn die u meer of gaan sponseren , succes.
 • Maartje Nieuwboter

  1 jaar geleden
  David Schockaert : eerlijk waar, mijn werkgevers mogen in hun vrije tijd doen wat ze willen. Niet het minste probleem mee. We worden trouwens naakt geboren, wist je dat ? Kleren zijn überhaupt 100 % kunstmatig en onnatuurlijk. Wordt het niet eens tijd om ons van al die preutse religieuze dogma's van de jaren stillekes te bevrijden ?
 • Timmy Schroons

  1 jaar geleden
  Ben wel benieuwd naar de sponsors van dit team. Ik ken weinig wieler liefhebbers die ook niet eens graag wat vrouwelijk schoon zien. Een gemiste kans om betere sponsors aan te trekken zou ik zeggen. Ik zou elk team dat nu op zoek is, haar even te contacteren voor de goede publiciteit. Geef haar een contract van 1 jaar en zie wat volgt.
 • Fanny Konings

  1 jaar geleden
  Het gaat over imago en niveau,ik ben blij dat er nog grenzen gesteld worden,heeft niets met preutsheid te maken
 • Manten Kalle

  1 jaar geleden
  Denis van den Broeck : ze mag inderdaad doen wat ze wil, maar dat geldt ook voor dat team.