Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © Instagram/Photo News

Evenepoel vertrekt vandaag opnieuw op hoogtestage: “Alles loopt volgens plan”

WielrennenGespot op de Oude Kwaremont gistermiddag, ruim voor de passage van Dwars door Vlaanderen: Remco Evenepoel. De 21-jarige Belgische rondehoop werkte nog een laatste training af op vaderlandse bodem, voor hij vandaag opnieuw afreist naar Spanje.

20 reacties

 • Kathleen Amys

  9 maanden geleden
  Je bent een klasse wielrenner, Remco! We duimen mee! Succes!
 • nicole desseyn

  10 maanden geleden
  Kunnen die gewoon niet hier trainen ?
 • Smoske Peerens

  10 maanden geleden
  Goed om te horen dat hij pijnvrij is en vol kan trainen. Ik hoop op een paar uitschieters in de Giro. En dan boenk erop op de spelen. Let's go, Remco!
 • Liliane Wuyts

  10 maanden geleden
  Ik hoop echt voor hem dat het allemaal goed komt. Maar zo op voorhand roepen lijkt mij toch een beetje voorbarig. We zullen eerst eens zien wat zijn eerste ritten opbrengen. Ben heel benieuwd.
 • Paul Verbeeck

  10 maanden geleden
  Ben voortaan wielrenner , voetballer eender wat zolang ik maar evenveel mag dan zij .
 1. REACTIES. Runner-up Sweeck: “Deze lijn doortrekken tot WK” - Iserbyt en Aerts zakken door het zand
  Play
  BK Veldrijden
  7

  REACTIES. Runner-up Sweeck: “Deze lijn doortrek­ken tot WK” - Iserbyt en Aerts zakken door het zand

  In de schaduw van Belgisch kampioen Wout van Aert kaapten Laurens Sweeck en Quinten Hermans de overige podiumplaatsen weg. Het hoogst haalbare, want ze moesten zoals verwacht hun meerdere erkennen in Van Aert. “Ik moest mijn tenen uitkuisen om hem één ronde te volgen", aldus Quinten Hermans. Toon Aerts en Eli Iserbyt, vooraf twee schaduwfavorieten, zakten door het zand.
 2. Remco Evenepoel, één jaar ouder, wijzer, sterker en (weer) klaar om te knallen: “In 2021 geleerd dat niet alles vanzelf gaat”
  PREMIUM
  Wielrennen
  5

  Remco Evenepoel, één jaar ouder, wijzer, sterker en (weer) klaar om te knallen: “In 2021 geleerd dat niet alles vanzelf gaat”

  Winter in Calpe. Dat is 22 graden. De zon die de Middellandse Zee oogverblindend laat glinsteren. Kuierende ‘locals’ en senioren langsheen Arenal-Bol, al dan niet op scootmobiel. Hier en daar al een blote bast of bil. En... Remco Evenepoel (21) die er in zijn tweede thuishaven de batterijen oplaadt. Om straks weer als vanouds te kunnen knallen. “De volledige ‘reset’ van mijn lichaam heeft me deugd gedaan.”
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.