Evenepoel: "We gaan Bettiol niet meer laten rijden"
Volledig scherm
Evenepoel: "We gaan Bettiol niet meer laten rijden" © Belga/Photonews

Evenepoel prikt naar Bettiol: “Niet proper dat hij onze ploeg heeft uitgedaagd, we zullen hem niet meer laten rijden”

WielrennenGrote namen gisteren op het wielerjaaroverzicht van Sporza. Remco Evenepoel en Wout van Aert schoven voor een speciale editie van Vive Le Vélo aan tafel bij Karl Vannieuwkerke en Eddy Planckaert. En daar werd een sneer uitgedeeld aan de winnaar van de Ronde van Vlaanderen.

30 reacties

 • herman de genst

  2 jaar geleden
  bettiol heeft gewonnen , punt , hij die beter was had er maar achteraan moeten gaan . En de toon van Remco past echt niet bij een renner die pas overstapt naar het prof peloton , hoe goed hij ook is .
 • Eric Marijsse

  2 jaar geleden
  Hetgeen dat ventje ,Evenepoel, dit jaar al bewezen heeft is buiten categorie. En ik zou zeggen aan de pessimisten. Wacht maar af. Het grootste talent sedert Eddy Merckx komt eraan !
 • Felix Strackx

  2 jaar geleden
  Ze konden er zo naartoe, zeker Vander Poel, maar ze zaten mekaar te beloeren. En dan wint er een pipo natuurlijk. Bettiol zal nooit nog een koers winnen.
 • Gabriel Daniels

  2 jaar geleden
  Nadat Evenepoel onterecht de kristallen fiets heeft "gekregen", is zijn nek nog dikker geworden. Wat heeft dat zelf ingebeeld kereltje al gewonnen buiten de Classico San Sebastian? Geef mij dan maar een renner zoals Gilbert, die buiten Milaan-San Remo en grote rondes alles al heeft gewonnen wat er te winnen was, maar nooit zo'n grote mond heeft opgezet.
 • David Maes

  2 jaar geleden
  Dat hij nog verder moet bewijzen akkoord... maar heeft nu al bewezen dat hij heel veel in zijn mars heeft ! En loopt helemaal niet naast zijn schoenen zoals sommige beweren hier ... wees trots ipv zwartkijkerij of Jaloezie ,ik hun het hem alvast alle roem !!!En gespaard van zware kwetsuren zal hij zeer waarschijnlijk het dichtst bij De Grote Merckx komen ,Go Remco
 1. Evenepoel eerlijk na olympische tijdrit: “Zou Wout en Yves selecteren voor WK tijdrijden”
  Play
  Olympische Spelen
  39

  Evenepoel eerlijk na olympische tijdrit: “Zou Wout en Yves selecteren voor WK tijdrijden”

  Remco Evenepoel (21) heeft geen knalprestatie kunnen neerzetten in de olympische tijdrit. Evenepoel finishte als negende, op meer dan 2 minuten van de ongenaakbare Primoz Roglic. “Het is duidelijk dat ik nog veel werk heb richting komend seizoen”, aldus een eerlijke Evenepoel, die Wout van Aert en Yves Lampaert naar voren schuift als tijdrijders op het WK in september.