Evenepoel pakt derde zege in Noorwegen na bewogen sprint: "Plapp zei dat ik niets verkeerd heb gedaan”

WielrennenRemco Evenepoel heeft ook de vijfde etappe van de Ronde van Noorwegen naar zijn hand gezet. Samen met de andere favorieten greep hij de eenzame vluchter Ben Healy in de slotkilometer. En in de sprint met het uitgedunde groepje was Evenepoel vervolgens oppermachtig. Johannessen werd tweede, Plapp derde.

10 reacties

 • Eric Roos

  4 weken geleden
  Wat sommigen ook mogen uitkramen over deze Vlaamse Belg: hij is beresterk en bezit een geweldige winnaarsmentaliteit.
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  4 weken geleden
  Hij wint nu ook in de sprint!! Hij kan het dus allemaal.We gaan nog plezier beleven aan de Kannibaal van Schepdaal.Maar in het hooggebergte heeft hij helpers nodig zoals bij Jumbo-Visma en Ineos.En hij moet geen sprinten meer aantrekken.
 • Walter De Vuyst

  4 weken geleden
  In tegenstelling met wat sommigen beweren is het deelnemersveld in Noorwegen behoorlijk sterk . Hart , winnaar van de Giro en Asgreen die reeds verscheidene klassiekers op zijn naam schreef behoren tot de beste renners uit het peloton . Ook Valgren en Cavagna zijn niet te onderschatten . Remco hoeft momenteel niemand te vrezen . Ook Pojacar niet .
 • Bernd Vaes

  4 weken geleden
  Dat Evenepoel toch de Dauphiné rijdt! De Ronde van Zwitserland is geen goede voorbereiding op een grote ronde. De cols zijn er wel lang, maar niet steil.
 • Benoit Achten

  4 weken geleden
  Proficiat, Remco. En nu langzaam blijven groeien tot een hele grote!