LAPRESSE
Volledig scherm
© LAPRESSE

Evenepoel na commotie rond filmpje dat gemaakt werd na val in Lombardije: “Ik heb geweend in de armen van mijn vader. Zo ‘shit’ heb ik me gevoeld”

WielrennenDe commotie die ontstaan is over een filmpje van Remco Evenepoel hakte er stevig in bij het toptalent van Deceuninck-Quick.Step. “Ik vocht op dat moment voor mijn leven. Ik heb gehuild in de armen van mijn vader”, schrijft hij op Twitter. Op videobeelden was te zien hoe sportdirecteur Davide Bramati een voorwerp uit de achterzak van Evenepoel haalde. Dat leidde op Twitter tot veel insinuaties.

77 reacties

 • eddy willems

  1 jaar geleden
  Geloof me vrij de koers is niet altijd zuiver en je zal het ook niet zuiver krijgen. Deze handeling was stom en verdacht meer zal ik er niet van zeggen.
 • Gerry Cle

  1 jaar geleden
  Als de UCI vermoedens heeft dat renners in de finale een bidon met verboden producten opdrinken moeten ze dat maar controleren en geen voorbarige insinuaties maken.
 • etienne verbist

  1 jaar geleden
  Dat zijn landgenoten hem en de ploeg al veroordelen ze moesten zich schamen . Hoeveel renners worden getest na elke wedstrijd. Dus onze Remco is al dikwijls getest . Na zijn val zal er in het ziekenhuis ook wel bloed en urine onderzoek gedaan zijn dat geeft altijd de waarheid weer. Remco kom terug zoals voorheen een vurig supporter. Verbist etienne
 • frans ornelis

  1 jaar geleden
  de belgen de koningen om eigen talent af te breken zijn weer aan bod zei weten het weer geholpen door de op sensatie beluste media die telkens van een muis een olifant maken en voorbarig conclusies trekt en dit niet alleen in de sport ze hebben alzo al veel mensen in het harnas gejaagd
 • Hugo vanderoosbeek

  1 jaar geleden
  Er bestaan zo van die dingen om andere te camoufleren en die verdragen geen daglicht...
 1. Nog een medaille erbij: Lotte Kopecky pakt omnium-zilver op het WK baanwielrennen in Roubaix
  Play
  Baanwielrennen
  2

  Nog een medaille erbij: Lotte Kopecky pakt omnium-zil­ver op het WK baanwiel­ren­nen in Roubaix

  Lotte Kopecky heeft de Belgische delegatie op het WK baanwielrennen in Roubaix vrijdag een vierde zilveren medaille bezorgd. Onze landgenote werd in Noord-Frankrijk met 119 punten tweede in het omnium. Het goud was voor de Britse Katie Archibald (137 ptn). De Italiaanse Elisa Balsamo, die eind september wereldkampioene op de weg werd in Leuven, pakte brons met 116 punten.