Julian Alaphilippe en Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Julian Alaphilippe en Remco Evenepoel. © Quick.Step-Alpha Vinyl

Evenepoel maakt zich in Calpe op voor teamstage: “Heb deze winter veel gelopen”

WielrennenHet Italiaanse intermezzo is voorbij. Remco Evenepoel (22) is weer in zijn vertrouwde (trainings)regio. De wereldkampioen wielrennen werd in het Spaanse Calpe gespot aan de zijde van zijn voorganger en ploegmaat Julian Alaphilippe (30).

13 reacties

 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Lopen zorgt vooral dat je een hogere hartslag aankan dus minder verzuurt, als atletieker draaiden we moeiteloos mee met de amateurs als beginneling al vonden ze het niet eerlijk, Ala zal Remco graag meezeulen met langlaufen in de Sierra Nevada, afzien maar ozo voldaan achteraf..
 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Lopers kunnen een hogere hartslag langer volhouden, een Noorse schaatser zette heel de Hollandse schaatsnatie voor schut door vanuit niets het wr op de 10km te verbeteren bij 1050mb luchtdruk, hij liep beduidend meer dan hij schaatste en liep ook nog 20km terug naar zijn hotel, ook in het schaatsen zitten ze nog veel te vastgeroest ondanks de klapschaatsen. Bij hogedruk is er ook meer zuurstof begreep deze ook van der Poel. Ook langlaufen zou Remco veel goed doen qua conditie én hamstrings.
 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Tegenwoordig gaan alle groten wel eens lopen dus het zal wel zijn positieve invloed hebben al is het maar voor wat afwisseling (jaren aan een stuk elke dag op die fiets kruipen moet mentaal toch ook zwaar zijn om dit altijd met volle goesting te doen).
 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Hij heeft veel gelopen en dat zal hem veel voordeel opleveren en dat is heel slim van zijn trainer om daar een neven programma bij te maken.
 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Nooit niet? Hij heeft als een vd weinigen door dat lopen meer toevoegt aan conditie dan lopen en zorgt ook nog voor gewichtverlies..
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.