Bernd Thissen/dpa
Volledig scherm
PREMIUM
© Bernd Thissen/dpa

Evenepoel laat zich niet gek maken: "Ik start volgend jaar zeker nog niet in Tour”

WielrennenDromen zijn bedrog, zegt Remco Evenepoel. Maar wat hij aanraakt, lijkt zomaar in goud te veranderen. Evenepoel en zijn baas Patrick Lefevere dromen samen van grote dingen. Daarom tekenden ze tot het einde van 2023.

3 reacties

 • eric maier

  3 jaar geleden
  Bernd Vaes, Quickstep zal dat nooit meer doen, ze hebben 2 pogingen gedaan en dat lukt niet, zeker nu niet meer of hun budget moet 2.4 keer groter worden. De formule die ze sinds het stopzetten van Boonen hanteren, is en blijft de succesvolste. Bovendien, Léfevre droomt niet van een Tourzege, wel van veel etappes. Hij is realist, geen dromer.Hij zal nooit de klassiekers opgeven voor ronderenners. Bovendien droomt de media en de Belg van Merckxiaanse Remco. Dat mogen ze meteen vergeten.
 • Bernd Vaes

  3 jaar geleden
  Tja, veel vroeger kan Remco aan geen Tour de France beginnen. Quickstep moet zich eerst als rondeploeg opbouwen, een reusachtige uitdaging voor die ploeg. Er moeten in de eerstkomende jaren sterke klimmers aangetrokken worden, die de ideale helpers voor Remco kunnen worden...
 • André Baele

  3 jaar geleden
  Goe bezig
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.