Bernd Thissen/dpa
Volledig scherm
PREMIUM
© Bernd Thissen/dpa

Evenepoel laat zich niet gek maken: "Ik start volgend jaar zeker nog niet in Tour”

WielrennenDromen zijn bedrog, zegt Remco Evenepoel. Maar wat hij aanraakt, lijkt zomaar in goud te veranderen. Evenepoel en zijn baas Patrick Lefevere dromen samen van grote dingen. Daarom tekenden ze tot het einde van 2023.

3 reacties

 • eric maier

  2 jaar geleden
  Bernd Vaes, Quickstep zal dat nooit meer doen, ze hebben 2 pogingen gedaan en dat lukt niet, zeker nu niet meer of hun budget moet 2.4 keer groter worden. De formule die ze sinds het stopzetten van Boonen hanteren, is en blijft de succesvolste. Bovendien, Léfevre droomt niet van een Tourzege, wel van veel etappes. Hij is realist, geen dromer.Hij zal nooit de klassiekers opgeven voor ronderenners. Bovendien droomt de media en de Belg van Merckxiaanse Remco. Dat mogen ze meteen vergeten.
 • Bernd Vaes

  2 jaar geleden
  Tja, veel vroeger kan Remco aan geen Tour de France beginnen. Quickstep moet zich eerst als rondeploeg opbouwen, een reusachtige uitdaging voor die ploeg. Er moeten in de eerstkomende jaren sterke klimmers aangetrokken worden, die de ideale helpers voor Remco kunnen worden...
 • Baele André

  2 jaar geleden
  Goe bezig
 1. Jakobsen verrast door uitspraken Groenewegen over “fijn gesprek” na horrorcrash in Polen: “Dylan heeft geen sorry gezegd”
  Wielrennen

  Jakobsen verrast door uitspraken Groenewe­gen over “fijn gesprek” na horror­crash in Polen: “Dylan heeft geen sorry gezegd”

  Het is nog niet bijgelegd tussen Fabio Jakobsen (24) en Dylan Groenewegen (27). Na de horrorcrash in de Ronde van Polen vorig jaar vertelde Groenewegen vorige week dat hij een “fijn gesprek” heeft gehad met Jakobsen, maar die laatste valt uit de lucht. Op zijn sociale media geeft de renner van Deceuninck-Quick.Step aan dat Groenewegen zich niet heeft geëxcuseerd en geen verantwoordelijkheid wilt nemen voor zijn fout: “Ik ben verbaasd.”
 2. Michael Woods slaat dubbelslag in helse koninginnenrit in Romandië, Geraint Thomas valt vlak voor meet en ziet leiderstrui wegglippen
  Wielrennen
  5

  Michael Woods slaat dubbelslag in helse koningin­nen­rit in Romandië, Geraint Thomas valt vlak voor meet en ziet leiders­trui wegglippen

  Michael Woods (Israël Start-Up Nation) heeft de koninginnenrit in de Ronde van Romandië gewonnen. De Canadees ontbond zijn duivels op de slotklim en slaat een dubbelslag. Geraint Thomas leek aan de zijde van Woods op weg naar de leiderstrui, maar kwam in de slotmeters ongelukkig ten val. Woods start zo als leider aan de slottijdrit van morgen.
 1. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"

 2. Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"
  Play

  Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"