Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Evenepoel kent een rustige dag in de buik van het peloton: “Het belangrijkste is dat we geen tijd verliezen” - Gaviria maakt het zegegebaar

WielrennenFernando Gaviria heeft de vierde etappe in de Ronde van San Juan op zijn naam geschreven. Voor de 28-jarige Colombiaan is het zijn eerste overwinning voor zijn nieuwe ploeg Movistar. Wereldkampioen Remco Evenepoel bracht zijn verjaardag door in de buik van het peloton.

0 reacties

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.