Quinn Simmons verrast op het autocircuit in de derde rit. Rechts Yves Lampaert, die achtste werd. Maar dat was niet het plan.
Volledig scherm
Quinn Simmons verrast op het autocircuit in de derde rit. Rechts Yves Lampaert, die achtste werd. Maar dat was niet het plan. © PN/VTM Nieuws

“Evenepoel had de benen om te winnen. Jammer dat de tactiek omgegooid is”: Lampaert baalt nadat Simmons verrast met late uitval in San Juan

WielrennenGeen Jakobsen, Gaviria of Bennett als eerste op het Circuito San Juan Villicum in de derde rit van de Ronde van San Juan. Wel de Amerikaan Quinn Simmons (21) van Trek-Segafredo, die de spurters verraste met een late uitval. Remco Evenepoel trok als loods het peloton opnieuw op een lint, maar in tegenstelling tot maandag zonder succes.

14 reacties

 • Liliane Wuyts

  1 week geleden
  Tja Bruno, Remco gaat niet, maar wacht af...
 • René Pijnacker

  1 week geleden
  Respect voor de winnaar.
 • adri zuiderwijk

  2 weken geleden
  Remco moest helaas inhouden omdat zijn troepen niet meekonden, zet hij door op dat hellend stuk komt er geen hond overheen natuurlijk, aankomst lag hem natuurlijk veel beter dan Fabio en Lampaert en Simmons kon de hele dag meezuigen..
 • eduard janssens

  2 weken geleden
  Er zijn blijkbaar zijn er meerde die dat ook kunnen wat Remco deed
 • nicole haeck

  2 weken geleden
  Proficiat aan de jonge winnaar Quin Simmons
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. “Ik heb dat toch een beetje licht opgenomen”: Tim Merlier neemt al meteen voor drie weken afscheid van pas geboren zoon Jules
  Wielrennen
  29

  “Ik heb dat toch een beetje licht opgenomen”: Tim Merlier neemt al meteen voor drie weken afscheid van pas geboren zoon Jules

  Zijn papa is coureur. Zijn mama is de dochter van Frank Vandenbroucke, de veel te vroeg gestorven renner die ook een beetje god was, of het scheelde niet veel. Of de kleine Jules Merlier, zoontje van Tim Merlier en Cameron Vandenbroucke, genetisch is voorbestemd zal de toekomst uitwijzen. Zeker is: twee verrukte ouders zullen het lastig hebben wanneer papa Tim volgende week naar de Ronde van Oman vertrekt.
 1. Niels Albert fileert de WK-sprint tussen Van Aert en Van der Poel: “Ik had ‘m toch toegeschreeuwd: ‘Opdraaien en meteen beginnen!’”
  PREMIUM
  6

  Niels Albert fileert de WK-sprint tussen Van Aert en Van der Poel: “Ik had ‘m toch toege­schreeuwd: ‘Opdraaien en meteen beginnen!’”

  Waar(om) ging het mis? Had het anders kunnen lopen? En vooral: gaat dit nazinderen? Nog één keer fileert onze veldritanalist Niels Albert de WK-sprint in zes vragen en even veel antwoorden. Daarbij kruipt hij ook in het hoofd van Wout van Aert. “Zelfs als je 10% minder bent dan je tegenstander kan je zo’n sprint-à-deux alsnog afronden in je voordeel. Zolang je daarin maar de juiste keuze maakt...”