BELGA/VTM Nieuws
Volledig scherm
© BELGA/VTM Nieuws

Evenepoel geniet live in VTM Nieuws na van zege: “Te gek voor woorden”

Luik-Bastenaken-LuikRemco Evenepoel (22) heeft vandaag met Luik-Bastenaken-Luik het eerste Monument uit zijn carrière gewonnen. En hoe! Onze landgenoot kletste de rest uit het wiel op La Redoute en hield solo stand tot de finish in Luik. “Ik heb vandaag de beste Remco laten zien”, aldus Evenepoel.

18 reacties

 • Dirk Jansen

  4 maanden geleden
  Een mooie prestatie dat niet , maar moet ik nu plots van Remco houden omdat hij nu een mooie koers heeft gewonnen? Nee toch !
 • Kim Jaspers

  4 maanden geleden
  En toch kunnen sommigen het niet laten om negatief uit de hoek te komen.. Proficiat Remco beresterk gereden en alle criticasters de mond gesnoerd. Diegenen die nu nog kritiek hebben weten niet beter en uiten hun frustraties uit pure afgunst..
 • Dirk Jansen

  4 maanden geleden
  Een wielrenner met de comedie a la arté van een voetballer!
 • Mieke Hendrickx

  4 maanden geleden
  Proficiat Remco. Het prachtig om je bezig te zien.
 • Jean-Pierre Van Nylen

  4 maanden geleden
  Proficiat Remco,de kritiek zal nu wel zeker luwen. Groetjes,JP.
 1. KOERS KORT. Vandenabeele maakt in Vuelta groterondedebuut - Seizoen van vermoeide Asgreen zit erop
  Wielrennen

  KOERS KORT. Vandena­beele maakt in Vuelta groteronde­de­buut - Seizoen van vermoeide Asgreen zit erop

  Kasper Asgreen zal dit jaar niet meer in actie komen voor Quick.Step-Alpha Vinyl. De 27-jarige Deen is oververmoeid, waardoor het beter is hem nu een rustperiode te gunnen. “Nadat hij een druk eerste deel van het seizoen achter de rug had, waarin hij een vol klassiekerprogramma reed, was Kasper betrokken bij een akelige valpartij in de Ronde van Zwitserland”, luidt het in een officieel communiqué op de website van de ploeg. “De impact van de valpartij en de daaropvolgende pogingen om hem klaar te stomen voor de Tour de France hebben er helaas toe geleid dat Kasper een vermoeidheidssyndroom ontwikkeld heeft, wat betekent dat zijn lichaam zelfs niet meer herstelt van inspanningen op lage intensiteit. Daarom is besloten dat hij stopt met koersen voor de rest van dit seizoen en een herstelperiode in zal gaan, voordat hij zich focust op de voorbereidingen voor 2023.”