Evenepoel bedankt omgeving na zege en zet vriendin Oumi (letterlijk) in de bloemetjes: “Zij hebben mij elke dag vooruit geholpen”

WielrennenRemco Evenepoel weet weer wat winnen is. In de tijdrit van de Baloise Belgium Tour maakte Evenepoel zijn favorietenrol waar en pakte hij zijn eerste overwinning sinds zijn val in Lombardije vorig jaar. En of het deugd deed. Evenepoel nam uitgebreid de tijd om iedereen te bedanken en zette vriendin Oumi letterlijk in de bloemetjes.

1 reactie

 • Gregory Denorme

  4 dagen geleden
  Veel succes Remco....top!!
 1. KOERS KORT. Pogacar kent ploegmaats voor Ronde van Slovenië - Stybar ondanks blessures van start in Baloise Belgium Tour
  Wielrennen

  KOERS KORT. Pogacar kent ploegmaats voor Ronde van Slovenië - Stybar ondanks blessures van start in Baloise Belgium Tour

  Tadej Pogacar kiest voor een alternatieve aanloop richting de Ronde van Frankrijk, waar de 22-jarige Sloveen zijn titel verdedigt. Pogacar gaat woensdag namelijk in eigen land van start in de Ronde van Slovenië, een vijfdaagse rittenkoers. Het toptalent wordt er omring door een sterke ploeg, want ook ex-winnaars Rafal Majka en Diego Ulissi haalden de selectie van UAE-Team Emirates.
 2. Binche wordt gastheer voor vier BK’s bij de elite tussen 2024 en 2030
  Wielrennen

  Binche wordt gastheer voor vier BK’s bij de elite tussen 2024 en 2030

  Vier nationale kampioenschappen wielrennen bij de elite, mannen en vrouwen, zullen worden gehouden in Binche in de provincie Henegouwen. Dat hebben Belgian Cycling, de Belgische wielerbond, en de stad Binche aangekondigd op de bondszetel in Tubeke. De stad, vooral bekend om haar carnaval met de Gilles van Binche, zal in 2024 voor het eerst gastheer zijn voor de nationale kampioenschappen tijdrijden. Die zullen ook in 2029 neerstrijken in Binche. De wegkampioenschappen in de stad zijn voor 2025 en 2030.