“Even leek ik niemand”: verloofde Oumi beleeft magisch moment in Madrid, maar raakte bijna helemaal niet bij Evenepoel

Vuelta“Ik kan zoveel superlatieven opnoemen.” Oumi Rayane straalde gisteren in de straten van Madrid na de triomf van haar verloofde Remco Evenepoel. “Een magisch moment”, noemde ze het, al was het voor haar niet even makkelijk om bij Remco te raken.

25 reacties

 • Hans Dhulst

  5 maanden geleden
  Superblij voor Remco en zn familieen de ploeg, na al die opofferingen. De afzonderingen, emotionele eenzaamheid, sociale leven downsizen, hardheid in dagindeling en voeding, stress factoren en sportieve inspanningen. Remco en geen stappen overslaan, de tour pas over 2 jaar, dan ben je nog sterker en ervarender.
 • Leo Conner

  5 maanden geleden
  Proficiat met de overwinning en je knappe madame.
 • Sam Bedfort

  5 maanden geleden
  Er straalt een warmte uit de woorden van Oumi. Top
 • Isabelle Van den Abeele

  5 maanden geleden
  Knappe woorden van zijn vriendin,al deze opofferingen voor de liefde van je leven .
 • jan deweerdt

  5 maanden geleden
  Hij heeft veel de mond gesnoord
 1. Amateur Gerben Kuypers is opvallendste naam in Belgische WK-selectie - “Vete tussen Sweeck en Vanthourenhout niet meer aan de orde”
  7

  Amateur Gerben Kuypers is opvallend­ste naam in Belgische WK-selectie - “Vete tussen Sweeck en Vanthouren­hout niet meer aan de orde”

  Sven Vanthourenhout heeft zijn selectie voor het WK veldrijden in Hoogerheide (3 tot 5 februari) bekendgemaakt. Naast de onbetwiste kopman Wout van Aert zijn dat Belgisch en Europees kampioen Michael Vanthourenhout, Eli Iserbyt, Timo Kielich, Jens Adams, Laurens Sweeck, Toon Vandebosch, Niels Vandeputte en - zoals verwacht - ook Gerben Kuypers.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 3. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.