“Even leek ik niemand”: verloofde Oumi beleeft magisch moment in Madrid, maar raakte bijna helemaal niet bij Evenepoel

Vuelta“Ik kan zoveel superlatieven opnoemen.” Oumi Rayane straalde gisteren in de straten van Madrid na de triomf van haar verloofde Remco Evenepoel. “Een magisch moment”, noemde ze het, al was het voor haar niet even makkelijk om bij Remco te raken.

25 reacties

 • Hans Dhulst

  3 maanden geleden
  Superblij voor Remco en zn familieen de ploeg, na al die opofferingen. De afzonderingen, emotionele eenzaamheid, sociale leven downsizen, hardheid in dagindeling en voeding, stress factoren en sportieve inspanningen. Remco en geen stappen overslaan, de tour pas over 2 jaar, dan ben je nog sterker en ervarender.
 • Leo Conner

  3 maanden geleden
  Proficiat met de overwinning en je knappe madame.
 • Sam Bedfort

  3 maanden geleden
  Er straalt een warmte uit de woorden van Oumi. Top
 • Isabelle Van den Abeele

  3 maanden geleden
  Knappe woorden van zijn vriendin,al deze opofferingen voor de liefde van je leven .
 • jan deweerdt

  3 maanden geleden
  Hij heeft veel de mond gesnoord
 1. “Steken Van Aert en co er straks weer bovenuit? Ik wil het nog zien”: onze columnist Niels Albert merkt dat niveau momenteel heel hoog ligt
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  25

  “Steken Van Aert en co er straks weer bovenuit? Ik wil het nog zien”: onze columnist Niels Albert merkt dat niveau momenteel heel hoog ligt

  Een spannende cross, veel toeschouwers én een aangename verrassing, dat zag Niels Albert in de Beekse Bergen. Heeft het veldrijden dan wel Pidcock, Van der Poel en Van Aert nodig? “Ja, want hen wil je altijd zien koersen”, meent onze columnist, die zich afvraagt of zij er straks weer bovenuit zullen steken. “Op sommige omlopen zullen Vanthourenhout en Sweeck een heel eind meegaan.”
 2. Veelvraat Remco Evenepoel wint ook Vlaamse Reus: “Teken dat ik iedereen blij heb kunnen maken”
  Play
  Wielrennen
  6

  Veelvraat Remco Evenepoel wint ook Vlaamse Reus: “Teken dat ik iedereen blij heb kunnen maken”

  Het blijft individuele prijzen regenen voor Remco Evenepoel (22). Na eerder onder meer de Kristallen Fiets en gisteren de Vélo d’Or mocht de wereldkampioen vandaag de Vlaamse Reus in ontvangst nemen. Evenepoel werd niet alleen wegens zijn sportieve prestaties tot winnaar uitgeroepen, maar ook door hoe hij terugkeerde na zijn zware val. “Dat vind ik een hele eer”, aldus de winnaar.