Tim Wellens won al vier keer in de Challenge Mallorca.
Volledig scherm
Tim Wellens won al vier keer in de Challenge Mallorca. © Photo News

Europees wegseizoen start vandaag: van Wellens over Uijtdebroeks tot Valverde, wie zijn de opvallendste deelnemers in de Challenge Mallorca?

WielrennenDaar is de eerste wegkoers van het seizoen voor de WorldTour-teams. De vijfdaagse Challenge Mallorca schiet met de Trofeo Calvia vandaag uit de startblokken. Vijf renners om in de gaten te houden: van de nestor tot de benjamin van het pak. 

0 reacties

 1. WUYTS & VLAEMINCK. “Van der Poel zou nog meer winnen bij een andere ploeg”
  podcast

  WUYTS & VLAEMINCK. “Van der Poel zou nog meer winnen bij een andere ploeg”

  Met Milaan-Sanremo haalde Mathieu van der Poel afgelopen weekend het derde Monument in z’n carrière binnen. Al ziet voormalig wielrenner Jan Bakelants hem nog meer schitteren bij een andere ploeg. “De broers Roodhooft moeten ook inzien dat Ineos en Soudal-Quick Step de beter gestoffeerde ploegen zijn in de breedte”, klinkt het in de podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’. Luister hierboven naar de volledige aflevering van de scherpste podcast van de koers.
 2. PODCAST. Won Cancellara Ronde van Vlaanderen met motortje? “Ik ga ervan uit dat hij grenzen heeft afgetast”

  PODCAST. Won Cancellara Ronde van Vlaanderen met motortje? “Ik ga ervan uit dat hij grenzen heeft afgetast”

  4 april 2010. Fabian Cancellara en Tom Boonen rijden in de Ronde van Vlaanderen wiel aan wiel de Muur van Geraardsbergen op. Plots versnelt Cancellara. Zonder uit het zadel te komen vliegt hij naar boven en laat hij Boonen verweesd achter. Knalde Cancellara zijn concurrent uit het wiel met een motortje in zijn fiets? De nieuwe podcast ‘De Fiets van Cancellara’ gaat op zoek naar de waarheid achter de geruchten. “Ik ga ervan uit dat hij grenzen heeft afgetast”, klinkt het. Luister hierboven naar de eerste aflevering.
 1. LIVE GENT-WEVELGEM. Zelf blijft hij bescheiden, maar Philipsen is nu ook écht kanshebber: “Ik voel me in ieder geval heel goed”
  Wielrennen

  LIVE GENT-WEVELGEM. Zelf blijft hij bescheiden, maar Philipsen is nu ook écht kanshebber: “Ik voel me in ieder geval heel goed”

  Eén week voor de Ronde van Vlaanderen is er zondag Gent-Wevelgem. Wind in de Moeren, lastige heuvels met driemaal de Kemmelberg en plugstreets. Naar traditie wordt het allicht een harde koers. Wout van Aert start als favoriet, maar met onder andere een sterke Jasper Philipsen is de concurrentie niet mals. Volg de aanloop naar en de wedstrijd zelf in onderstaande liveblog.