Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Entourage Mathieu van der Poel en Nederlandse wielerbond onder vergrootglas na WK-debacle: “Dit heeft toch niemand kunnen voorzien?”

WK wielrennenEen illusie armer en 1000 euro lichter vertrok Mathieu van der Poel maandagmiddag uit Australië na een desastreus verlopen WK. Na zijn arrestatie en veroordeling liggen zowel de de entourage van MVDP als de Nederlandse wielerbond KNWU onder het vergrootglas. Treffen ze schuld?

7 reacties

 • Liliane Wuyts

  2 maanden geleden
  Integendeel, was hij bij zijn ploegmaten gebleven, op de verdieping van de KNWU, dan zou dit allemaal niet gebeurd zijn. Geen teamplayer, dus eigen schuld, dikke ......
 • Jean Driesen

  2 maanden geleden
  Luc Van Laethem, alles op een rijtje zetten aub. De waarheid heeft ook zijn rechten! Mathieu heeft zelf voorgesteld om op een andere verdieping, op de kamer van zijn vriendin nb. De nacht door te brengen. Als er zich dan een probleem voordoet en hij verwittigt de ploeg niet maar besluit zelf op te treden, hoe moet de knwu dan reageren? De knwu heeft hem de toestemming gegeven om verhuizen omdat ze wist dat een weigering niet zou werken en hij toch zou verhuizen! De enige “schuldige” is Mathieu.,
 • Hans Dhulst

  2 maanden geleden
  Mathieu moet ook eens naar zichzelf kijken, bij zn ploeg is hij de grote nummer 1. In klassiekers is hij zo sterk dat ie weinig steun nodig heeftt van ploegmaten. Maar een wk is totaal anders, daar jeb je een team nodig en die creëer je niet door je af te zonderen met eigen entourage. Ook dat eigenzinnig last-minute afreizen is teken van een individualist.
 • Luc Vanlaethem

  2 maanden geleden
  Het ligt ook deels bij de KNWU .. ze zouden een verantwoordelijke moeten aangeduid hebben die een controle deed om de rust te bewaren op de verdiepingen. Anderzijds is het hotel ook deels verantwoordelijk door andere gasten dan deelnemers ( delegaties van landen aan het WK ) toe te laten in het hotel.
 • Pascal Hoflack

  2 maanden geleden
  Beste Mathieu,wij houden van jou,en staan als supporter als 1 groot blok achter jou,we laten jou nooit vallen,💪🤘