Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Enkel Pogacar moet hij laten voorgaan: wereldkampioen Evenepoel wipt over Van Aert naar plaats twee van de UCI-wereldranking

12 reacties

 • Berlinda Verhelst

  4 maanden geleden
  Zoals de Nederlanders het verwoorden....gaan ze onze beste renners weer tegen elkaar vergelijken. Ze hebben beide een goe jaar gehad
 • Wim Van Kooten

  4 maanden geleden
  In tegenstelling tot de internationale voetbalranking is dit inderdaad een correcte weergave van het wielerjaar. Van Aert uiteraard over het hele jaar met kop en schouders de beste in de eendagskoersen. Maar mooie eindsprint van Evenepoel, onze sportman van het jaar.
 • Mieke Ponet

  4 maanden geleden
  Inderdaad Remco komt op de tweede plaats algemeen na Pogacar en om de zaak compleet weer te geven, in de eendagskoersen ranking staat Wout nog altijd op één. Dat is de juiste weergave.
 • adri zuiderwijk

  4 maanden geleden
  Als je Poga in LBL, SSB en Wk de baas bent heb je alle recht om één te staan maar hij zal er zelf het minst van wakker liggen..
 • Peter Van Mol

  4 maanden geleden
  In tegenstelling tot het voetbal is de UCI ranking wel een vrij eerlijke en juiste ranking
 1. “Wie dacht dat Van Aert vingers in de neus wereldkampioen gaat worden, heeft het bij het verkeerde eind”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  24

  “Wie dacht dat Van Aert vingers in de neus wereldkam­pi­oen gaat worden, heeft het bij het verkeerde eind”

  In Benidorm kregen we zondag het laatste - beklijvende - duel tussen de ‘Grote Twee’ voor het WK. Met Van der Poel als winnaar. Dat zag ook onze columnist Niels Albert, die zich meteen afvraagt wat dat zal geven in Hoogerheide: “Wie wereldkampioen wil worden, zal een goed tactisch plan moeten hebben. In de wedstrijd zelf krijgen ze elkaar er moeilijk af. Dan moet je weten: hoe en waar moet ik toeslaan?”
 2. Benidorm gekke keuze voor een cross? Nooit eerder liep voorverkoop zo vlot: “Er zijn al 10.000 tickets verkocht. Dat is zot”
  PREMIUM
  Veldrijden
  9

  Benidorm gekke keuze voor een cross? Nooit eerder liep voorver­koop zo vlot: “Er zijn al 10.000 tickets verkocht. Dat is zot”

  Met zijn allen naar Benidorm. Dit weekend krijgt de Spaanse badstad een primeur met een allereerste Wereldbekercross. Dat lijkt nu al een succes te zijn: er zijn al 10.000 tickets verkocht. Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock zijn er alvast bij, hopelijk kan het parcours ook bekoren. “Je weet het nooit, maar het zou héél spannend kunnen worden.”
 3. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.